![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Uzun zamandır bilgisayar kendi kendine kapanıyor, kapandıktan sonra power tuşuna basıp tekrar açmaya çalışdığımda 5 saniye fln fan çalışıo tekrar kapanıyor açılmıyor.. elektirik fişini çıkartıyorum tekrar takıyorum öle deniyorum açılıyor.. arada bi bu sorunu devamlı tekrarlıyor. neden kapandığını hala anlayamadım format attım düzelmedi.. ama MSN'deki flash oyunları oynarken bi süre sonra kesin kapanıyor.. CPUyle fln alakası olabilirmi? veya başka bi neden?
|
|
||||
|
Sorununuz büyük ihtimalle güç kaynağınızda bir sorun olabilir değiştirmek gerekebilir ve ya ram in yuvasına tam oturmamasından kaynaklanıyor olabilir.
|
|
||||
|
Uzun zaman kullanılan PC'lerin CPU fanları eskisine nazaran daha yavaş dönmeye başlar ve yeteri kadar soğutma yapamazsa anakart veya Windows CPU'yu korumak için sistemi otomatik olarak kapatır.
|
|
|||
|
Koptum gülmekten.
Neden dersen. ![]() 3 gün önce aynı şeyleri ben harfiyen yaşadım. 50 kere pc yi söktüm taktım. Pc yi yeni formatlamıştım. Akıl yürüttüm. Yeni formatlanan pc nin aç kapa düğmesi aktiftir diye düşünerek aç/kapa düğmesinin ayarlarını değiştirmeyi denedim. İlk Olarak güç düğmesine basıldığında bana sor seçeneğini işaretledim. ve baktım ki mantığım doğru. Makine kendi kendine kapanmaya çalışıyor ve bana soruyor. Sonra hiçbirşey yapma dedim. 2 saat sonra yine kapanmaya başladı. Sade de gelirsek. Şimdi aç/kapa düğmem yok. Kestim kabloları ve yan tarafa bantla yapıştırdım. Kabloların ucu açık. Kabloları birbirine değdiriyoruummm ve bir traktör edasıyla başlıyor çalışmaya. Çalıştırmak çok zevkli bazen ilk dokundurma almıyor. İyi dokundurmak gerekiyor. Tavsiye ederim çok zevkli... |
|
||||
|
ram yerinde cıksa ses ile uyarı verir ve hiç acılmaz.. powersupply de sorun olabilir veya ekran kartında sorun olma ihtimalide var.. ama ilk aklıma gelken powersupply diyorum..
|
Alıntı:
bende oyumu ısınma problemi yönünde kullanıyorum.
| Stil | |
|
|