![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bence direk ramden demek doğru olmaz butun parçaları deniyeceksin sağlammı deilmi diye ek donanımın yoksa deniyemessin bilgisayarı bilgisayarcıya götür yapsınlar
|
|
||||
|
Alıntı:
Bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma>ayarlar>sistem hatası>3 seçenek Daha sonra Elektrik tesisatının topraklı olduğundan emin olmalısın.. topraksız tesisattan güç alıyorsan bu tür sorunlar yaşayabilirsin. Bende benzer sorunlardan dolayı sorun yaşıyorum benimkisi elektirik kesilmiş gibi komple sistem kapanıyor sorun topraklı hat kullanmamamdan kaynaklanıyor. ilk söylediğim şey muhtemelen sorununu çözücektir kolaygelsin.
|
Hocam buradan tam bir şey söylemek yanlış olur..
Bilgisayarını tanıdık bir bilgisayarcıya götür..Olur olmadık her bilgisayarcıya götürme.. Benimde başıma çok şeyler geldi..Fakat internetten hiç kimse çözemedi ![]() |
|
||||
|
arkadaşlar PC durup duurken kapanıyorsa işlemci tam oturmamış veya işlemcinin fan yapıştırıcısı zarar görmüştür. işlemciyi çıkartıp tekrar takın aradaki yapıştırıcı tabaka zarar görmüşse yenisi ile değiş sorunun çözülecektir.
|
Gercekten bu konu hakkinda bilgi sahibi degilseniz lutfen insanlarin kafasini karistiracak mesajlar gondermeyiniz.
|
Alıntı:
Msn adresinizi pm ile gonderin uzak masaustu ile sistem raporlarina bakalim. Mumkunse anakartin ve ekran kartinin yakindan cekilmis fotograflarini gosterin. Anakart uzerinde islemci cevresinde ve ekran karti uzerinde bulunan kondansatorler sistiginde veya aktiginda(sari sivi, zamanla pas rengine doner) bu tip restart etmeler meydana gelebilir.
|
Loi mod oldun beni unuttun. aşkolsun sana. kınadım seni
http://forum.iyinet.com/donanim/7603...camiyorum.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|