![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
win 98
işlemcim p3 450 mhz ramım 128 mb geforce 2 mx 64 mb bir ekran kartım var gta 3 ,daha önce eski kartımla çalıışan fifa 2002 , quake 3 gibi büyük oyunlarda takılma sorunu oluyor ne önerirsiniz yardım edeceklere şimdiden teşekkürler |
|
|||
|
Bence böyle durumlarda yapilacak ilk is ekran kartinin en son sürücüsünü cekip yüklemek ve Direct X versiyonun en son versiyonunu(su anda 8.1) PC ye kurmak. Ekran karti sürücüsünü www.nvidia.com sayfasinda download drivers basligi altindan sana uygun olanini cekip yükleyebilirsin.
|
|
|||
|
Bence bu oyunlarin sayfalarina gidip güncel updateleri varsa bunlari cekip yüklemeni tavsiye ederim.
Veya eger daha önce kullandigin eski ekran karti nvidia chip disinda baska bir chip takili ise (örnegin ati veya matrox) karti degistirmeden önce bütün ekran karti sürücülerini silmen gerekirdi.Daha sonra yeni karti takip nvidia sürücülerini yüklemen gerekiyor.Belki bundan da olabilir.Aklima su anda baska bir cözüm yolu gelmiyor. |
|
|||
|
Merhaba o olaylar bendede oluyordu masa üstünde sağa tıklayarak özellikleri aç oradanayarlara gel oradaki ikitane bulunan monitörden birincisi olana ikikez tıkla sonrada GeForce 2 mx bölümüne gel orada internette nvidia orada sürücü güncelleştirmesi var oradan yaptım ve eskisinden çok mütiş oldu :oops: :wink:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|