![]() |
|
|||||||
| Modem Yazıcı Bellek HD PC Yazıcı modem harddisk bellek ekran network kartı Modem Yazıcı Bellek HD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
yakın zamanda cd-writer alıcam... ama ne marka olucağı konusunda kararsısım... ben audio cd yakıcam genelde... onun için ileride bir soun çıkarmaması gerekir... benim düşüncem yamaha... sizin öneriniz ne olur...
|
|
|||
|
Plextor ve Yamaha iyi markadir fakat ben Liteonit kullaniyorum ve herhangi bir sorun yasamadim. O markalar pek önemli degil bence, CD kalitesi iyi olmali her CD her yerde calismaz ona dikkat etmelisin.
|
|
|||
|
:idea: ey genclik o dediginiz sey de en önemlisi detail olarak=cache ve burn-proff özellikleri.
yani ... yazarken veya cekerken bilgiyi yetistirmek ve kopmamasini saglamak. en iyisi > mitsumiCR485CTE < modeli. 8 MB cache var. |
|
|||
|
walla kim ne derse desin plextor'un eline kimse su dökemez ama benim tercihim samsungdan yana tatoo diye bir model cıkardı Cd'ye sekilli yazabiliyor alet weya kalan kısma sekil cıkarabiliyor adı usyunde tatooooooooo :twisted:
|
|
|||
|
valla arkadasLar pLextor en iyisi ona kimsenin Lafi yok ama plextor un SCSI lisi gercek kalitesini gosterir 3 senedir plextor kullaniyorum daha TIK demedi ama benim ki SCSI lisi onlarda pahalli bence su anda en uygunu LG ( Gold Star ) bir bilgisayarci olarak tavsiye ederim LG yi eger paran varsa 48x16x48 AL bence kolay gele bu arada elinde dusuk 4,3 gibi HDD si olan varsa ve satmayi dusunen varsa sysr00t@yahoo.com a mail arsin pLs
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|