![]() |
|
|||||||
| Microsoft Adcenter Microsoft Adcenter |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Microsoft, Hotmail (Live Mail) in Kapasitesini 5GB Yapıyor
Microsoft, Hotmailin kapasitesini 5GB a kadar çıkartıyor. Hotmail yada Live kullanıcılarının, daha fazla resim, dosya ve e-mail saklamaları için, Microsoft mail kapasitesi ni 5GB a yükseltiyor. ücretsiz mail konusunda, liderliği 2.8GB lık alan sağlayan Google Gmail sürdürürken, Microsoft un bu atağı Hotmail e talebi arttıracak tarzdan. İnternette her konuda liderliğe sahip olmak isteyen Google ın, Microsoft a cevap verip vermeyeceğini ileriki günlerde göreceğiz. kaynak: http://www.teknokampus.com/haberler/...B+Yapiyor.html |
|
||||
|
Birşey söliycem de Allahınızı severseniz kim 5 GB mailini doldururki ya ??
Bence bir pazarlama stratejisi ve reklam nasıl biliyormusunuz?? Açık büfe herşey dahil otel gibi bir gidiyorsunuz yiyebileceğiniz bir tabak zeytinyağlı şeyler belki bir T Bone Biftek yanında patetes püresi ve tatlı olarak da belki baklava ki bunlar normal bir insanı patlatıyor yiyemiyorsunuz bile ben bu 5 gb olayını sınırsız olayını buna benzetiyorum ... |
|
||||
|
ben de gmaili değişmem bişeye.. hotmail'i mail olarak kullanmıyorum.. aldığımdan beri sadece msn için kullandım
gmailden önce yahoo'yu kullanıyodum.. şimdi sadece okuldaki yıl grubumun mail grubundan mail geliyo.. 3 yılda en fazla 3 mesajı silmişimdir mail grubundan gelen onlar da aşırı gereksiz olduğundan arşivi bozmak istemiyorum.. 1 grup sayfası 2 benim maildeki klasör ![]() ayrıca gmail'in de altta kalıcağını zannetmiyorum o da artırır kesin.. prestij söz konusu..
|
Alıntı:
|
valla ben mail adreslerinde 10 bin den fazla mail olan kişileri tanıyorum okuyormusunuz diyorum yok diyorlar belki ilerde lazım olur diye depoluyolardır. Tabi gmailde herhalde hotmail de olsa o kadar mail direk kapatırlar yada 1,5 2 saate açılır.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|