![]() |
|
|||||||
| Mail Oku Kazan - Tıkla Kazan Mail oku kazan / Tıkla kazan |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
dün üye oldum reflerle bir günde 1$ yaptım çektim 2 günde ödediler..
The minimum payout is $1.00 ![]() http://raikkosl.info ![]() 30 cent gibi ufak bir ücrette alıyor alerpay
Konu blade78 tarafından (2008-04-29 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ya şu konular açılırken,
niye ref.siz linkler de verilmez bilmem ki kardeşim! buyrun, buradan da direkt kaydolabilirsiniz: DİREKT KAYIT İÇİN TIKLA! |
|
|||
|
Alıntı:
Paylaşım yapan insanlar yaptıkları paylaşımların hakkını alırsa paylaşımları artar diye düşünüyorum |
|
||||
|
arkadaşlar yanlış anlama olmasın!
şu ana kadar konu açıp da konunun içerisinde hem ref. linki hemde ref.siz linkli olan hangi konuya bir olumsuz birşey yazmışım, itiraz etmişim? 1 tane bile bulun, bu forumdan çekip gidicem açık konuşuyorum! ama sadece ref linkli konu açmak hatta bazılarının yaptığı gibi de, daha da ileri gidip ref. linki başka bir linkle sıvazlamak milleti sadece tek bir şeye zorlama, seçme hakkını elinden alma, çok çirkinlik ve aptal yerine koyma diye düşünüyorum ben.. sen konunu aç her iki linki de ver zaten o zaman senin altüyen olmaya niyetli adam kendi rızası ile kaydolacak. ama böyle illa ki sadeve bir tek link ile sadece referal link ile konu açarsan inadına zaten millet senin altından üye olmayacak ne yapmaya çalışsan da! gider firefox'da açarım ordan refsiz kopyalarım internet explorera, gider internet geçmişini silerim yine de senin altüyen olmam eğer böyle konu açmaya devam edersen daha!! böyle devam edenler olursa da ben de daha hala bu forumdayım nefesim yettiğince..! |
|
||||
|
peki alt üyem olunca sana ne oluyor ki ?bu bir emek işidir sonuçta ben istediğim gibi ref veririm vermem.forum kuralları ve mod çalışanları zaten sabit konu açma kurallarında yazıyor.
sen extradan gelip forum admine veyahut mod gibi israr edersen seni forum mod'larına havale ederim.kuralları sen koyamassın burada.. birde şu imzandaki arıza konuyu düzelt istersen o kadar bizi reflerde uyarıyorsunya kendin hem paralı bir matrix saadet zinciri adlı bir başlık açmışın hemde bu siteye 5 dolar risk ediyoruz. bari refli refsiz insanlara seçenek sunsaydın..
Konu blade78 tarafından (2008-04-29 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
madeinclick.com konuyu okuma gibi bir zorunlulugun yokki.
Bilgisini paylaşmış karşılıgı beklemesi çok normal bir şey
|
Alıntı:
LÜTFEN SAYGILI OL... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|