![]() |
|
|||||||
| Mail oku kazan / Tıkla kazan Mail oku kazan / Tıkla kazan |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
-konu günceldir hala..-
arkadaşlar, asıl kazanç bu! ben şu anda 5$ anaparamı kurtardım ve aylık 10$ geliyor hiçbir şey yapmasam da en azından! ikna kabiliyeti yüksek, istekli, azimli ve takım ruhuyla çalışan gençler arıyoruz..! |
|
|||
|
bu farklı bir olay,
bu bir matrix sistemi tamamen ve %100 altüye esasına dayalı. böyle bir durumda ref'siz konu açmam mantıksızlık olur değil mi? ama bux'larda ref olmasa da olur, önemli değil zaten o kadar. umarım aradaki farkı anlayabilmişindir.. |
|
||||
|
Alıntı:
biz nasıl olsa ref olmadan da kazanıyoruz değilmi.ayrıca bux diyip geçme senin matriz zincirinden daha popüler..
|
öncelikle teşekkür ediyorum
** altüye ödeme yaptığı an 0.5$ direkt olarak sizin e-gold hesabınıza geliyor, ** script'ler ona göre ayarlanmış. Alıntı:
bana (fruitbox) 0.5$ ödeme yaptığınız an yarısını geri gönderiyorum hemen! e-gold numaranızı göndermeniz yeterli.. bol şanslar ve bol kazançlar dilerim hepinize.. işte örnek bir altüyemden gelen 0.5$: ![]() bu da ona geri gönderdiğim 0.25$: ![]() böylece her altüyeden 0.5$, taa ki onuncu seviye derinliğe kadar.. bu işte çok para var boşuna demiyorum ben. Konu madeinclick.com tarafından (2008-04-30 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|