![]() |
|
|||||||
| Mail oku kazan / Tıkla kazan Mail oku kazan / Tıkla kazan |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
saygıdeğer kardeşim bi söylermisin bir ptc formu neye dayanıyor.
o da refferal sisteme giriyor. senin bizim yazmış olduğun konulardaki linklerinle üye olsalar bile, bu sefer sitenin üyeliğini yükseltmiş üyelerin alt referi olacaklarını bilmiyormusun. benden daha iyi biliyorsundur. ancak illa bi mesaj yazılacakya. tamam devam et. boş işlerle uğraşma. herkes de bu dorumda ref bulmak için çaba harcıyorsa hakkıdır. sende bu insanların hakkını yeme. bak hepimiz haram ederiz sonra karışmam .saygılar. |
|
||||
|
Alıntı:
eğer açılan konuda referalsiz link yoksa, ben de aynen dewam ediyorum!! bunları takipte olacağım.. |
|
|||
|
Alıntı:
hayatın boyunca hiç interneten bu tıkla al kazan vs. sitelerinden 1000$ kazanan canlı yaşayan birini gördünmü? Akşama kadar vakit harcayıp binlerce linke tıklayacağına siteme program ekle her program başına ben sana 0.02$ veriyim.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/mail-oku-kazan-tikla-kazan/90020-free-0-25-e-gold-herkez-icin-bedava.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Internetten Para [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-04-24 20:03 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|