![]() |
|
|
|||||||
| Mail Oku Kazan - Tıkla Kazan Mail oku kazan / Tıkla kazan |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım ama 59 TL olan ücret nedeniyle pek sıcak bakan olmamıştı. Ama bugün sabah itibariyle Bu konuda bir adım atıldı ve sistem ÜCRETSİZ hale getirildi. Sistemi aşağıda tekrar sizlere tanıtmak istiyorum. Bu konuda anlayışınıza sığınıyorum..
Search -Earn'dan Müthiş bir uygulama daha. Search - Earn Süper Womm. Peki nedir bu sistem, bize ne ve ne kadar kazandırır. İşte tüm soru ve cevaplarıyla Süper Womm... * Bu sistemden para kazanmak için para ödemelimiyim ? Hayır bu sistemden para kazanmaya başlamak için Ekstra bir ödeme yapmanız gerekmiyor. Sisteme ücretsiz olarak üye olduktan sonra numara ekleyerek kazanmaya başlıyorsunuz.. HEr numara 1 dolar para kazandırıyor. * Bu sistem 1-2 gün için mi yoksa devamlı mı yayında olacak ? Amaç olarak yüksek bir kullanıcı kitlesini hedeflediği için uzun süre yayında kalacaktır. Ancak ne zaman ne kadar kazanç sağlayacağı konusunda detaylı bir bilgimiz bulunmamaktadır. * Sistemden yararlanmak için ne yapmalıyım. Sistemden yararlanmak için kaydınızı tamamlamanız lazım. Eğer Account Pro iseniz haberler kısmında verilen ayarlar bölümünden TC Kimlik Numaranız ve Telefon Numaranızı girerek sisteme uye olabilirsiniz. Bu şekilde sizin uyeliğine telefon numaranız tanımlanmış olacaktır. * Sistemden para kazanmak için ne yapmalıyım? Sisteme Üye olduktan sonra arkadaşlarınızın İsim - Soyisim - Cinsiyet - Telefon No - Yaş aralığı bilgilerini girerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sisteme eklediğiniz her numara için size otomatik olarak 1000 Puan yani 1 dolar para verilecektir. Bu paralar direkt ödeme kısmınıza eklenecektir. Reklam vey bonus puan değildir. * Sistem nasıl işleyecek ? Reklamverenler Search - Earn dan kullanıcılarına bir sms iletmelerini isteyecek. Bu noktada sms metni sistemden sizlere gönderilecek. Siz metni inceledikten sonra arkadaşlarınıza bu metnin gönderilemsinin sorun teşkil edip etmeyeceğine kara vereceksiniz. Eğer metinde bir sorun bulmazsanız sistemden onayı vererek arkadaşlarınıza SMS leri göndereceksiniz. SMS ler otomatik olarak sistem tarafından gönderilecek ve sizin kontörünuz gitmeyecektir. Sadece gönderici kısmında isminiz bulunacaktır. Eğer metni beğenmez ve gönderme butonunu tıklarsanız o kampanya sms i kimseye gitmeyecektir. Ancak gönderdiğiniz sms lerden para alabileceğinizi unutmayın. Gönderilemeyen sms ler puan ve para kazandırmamaktadır. Örnek tablo vermemiz gerekirse... Üye olunca 5 dolar Eklediğiniz her üye için 1 dolar.(ben 175 kişi ekledim) 175 dolar Toplamda 180 dolar ödemeniz var zaten. Minumum ödeme 100 dolar. Yani ödeme isteyebilirsiniz. Ayrıca her ayın sonunda ödemeler Türk Banka Hesaplarına direkt yatıyor. Akbank varsa havale Eft ücretide düşmez. Ödeme Kanıtları için tıklayın Arkadaşlar sisteme uye olmak için ref. Linki vermek durumundayım. Çünkü referanssız uyelik yok. Referanssız uye olsanız dahi sizi birinin alt refi yapıyorlar ve kime düşeceğiniz bilinmez. Üye olmak için linkim... Soracağınız her türlü soru için MSN adresim akbalix@akbalix.com Sistem hakkındaki detaylı bilgi için.. Benimle irtibata geçen herkese sistemi anlatacağım. Üye olsada olmasada. Gerekli yardımlarıda yapacağım. Bundan emin olabilirsiniz. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olmadan olumsuz ve suçlayıcı yorumlarda bulunmayın. Ödeme alınmıştır. İşte kanıtları |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|