![]() |
|
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar aksamdan beri kendi domain üzerınden sıteme giriş yapamıyorum.serverda sorun yok ip adresı üzerınden olsun nsleri yonlendırdıgım adres uzerınden k.adı ve sıfremı yazarak cpanel ve ftpye gırış yaparken kendı domaınım uzerınden sıteye gırış yapamıyorum.Sorun ne anlamadım hostcu arkadaş domaın kaynaklı oldugunu soledi ve domaın aldıgım yerı aradım domaınızde orun yoktur cevabı alarak servera suc bulunuldu bu nasıl dduzeltıcem ıkı bır baska dıyor bırı baska nasıl yapıcam sımdı bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Alıntı:
Ns. yonlendırdıgım adres uzerınden gırış yapıyorum.. Host sılığp tekrar acınca sıteyı tekrar yuklemek gerekmezmı.
|
|
|||
|
eger sunucunuzun ip si uzerinden giris sayfaniz geliyorsa yada barindirdiginiz bir domain uzerinden panelinize girememenizin tek nedeni kullandiginiz kullanici adi sifredir dikkat edebilir yada hacklendiginizi dusunebilirsiniz.
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Aynı makinada host edilen bir başka siteye girmeyi dene eğer ona girebiliyorsan sorun domain veya ns kaynaklıdır.
|
ben halen anlamadim sorununu
erverda sorun yok ip adresı üzerınden olsun nsleri yonlendırdıgım adres uzerınden k.adı ve sıfremı yazarak cpanel ve ftpye gırış yaparken kendı domaınım uzerınden sıteye gırış yapamıyorum diyosun simdide adece nsleri gormuyor sanırım anlamış degılım ns. adresı uzerınden kullanıcı sıfremle ve ısmıyle cpanel ve ftpye gırış yapabılyorum demissin girebiliyonmu giremiyonmu dogru duzgun aciklamadigin icin kusura bakma yardimci olmaya calistim ama olamicam sanirim |
|
|||
|
domaini buraya yazarmısın birde domain firmanı muhtemelen isimtescildir bu güne kadar isimtescil dışında ns problemi yaratan firma görmedim birde 2 yıl önce tt yaşamıştı.
Aşşağıdaki yolları izleyip buraya yazamısın; Domain whois sorgusunda çıkan ns adresleri nedir ? Söz Konusu serverdaki diğer siteler açıyormu ? ip ile cPanele bağlandığınızda Sol üstte domain ismi yazılıdır o domain ve uzantısı doğrumu ? Siz giremiyor olabilirsiniz ancak MSN adresinizden yada domaini buraya yazarak başkasına denettirdinizmi ? Lütfen yukarıda yazdığım soruları cevaplarmısınız |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|