![]() |
|
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
plesk migration var gayette basarılı. 150 sıte tasıdım hıcte ayar yapmadım.
|
|
|||
|
evet plesk migration ile taşıma dahakolay fakat eski sunucunu kapattırmadan mysql lerini manuel olarak tekrar yedekle:.
|
|
|||
|
migration bir linxu server diğer bir linux server sitelerinizi verilerinizi çekmek için kullanılır.
Eğer firma değiştirecekseniz bu yöntemi kullanarak çokçabuk bir şekilde taşıma ileminizi sorunsuzca yapabilirsiniz ( istisnalar hariç) migration bölümüne tıklayın oraya ip login ve pass bilgilerinizi yazın. fakat bu bilgiler diğer sunucunuzdaki plesk bilgileri değil telnet bilgilerinizi girin sonra çekim işlemi içinm bir kaç aşama geçiyorsunuz bu aşamalardan sonra verileri çöekmeye başlıyor. Yazma izinlerine kadar herşeyi olduğu gibi çekiyor güzel bir olay. |
|
|||
|
Teşekkür ederim.
2-3 defa serverler arasında kullandım bu yöntemi gerçekten güzel bir şey ama, mysql veritabanlarında sorun verebiliyor (otomatik id leri atamıyor vs.) versiyon farklılıkları oldugu zaman. bunu göz önünde bulundurun. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|