![]() |
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selam.
Benim win2003server 'li ana makinam üzerinde, VMWare içine kurduğum ikinci win2003server sistemimdeki PLESK 'e 127.0.0.1 IP sinden 2 tane admin login görüyorum sürekli. ben plesk 'e 127.0.0.1 den yani remote desktop aracılığı ile bağlanıyorum. dolayısıyla admin girişi sadece 127.0.0.1 den gercekleşiyo. Ama ben girdigimde bazen başka bir admin in daha girdigini, iddle time yani bulunma süresinin yarım saat olduğunu falan görüyorum (deişior tabi..) şifreyi değiştirdim kaç kere.. hala görüyorum. acaba birileri plesk 'emi sızdı. merak ediyorum?? fikri yada deneyimi olanlar paylaşabilirmi? |
|
|||
|
plesk'in öyle saçmalıkları var maalesef, 127.0.0.1 ise ip adresi sorun yok, bende de aynı şey oluyor çünkü, belli aralıklarla giriş yapmış görünüyor plesk_admin. plesk'in kendi rutin cron işleri, problem yok. ama ip localhost dan farklı ise problem var demektir.
|
|
||||
|
local host ipinde sorun yok normaldir programlanmış görevler içni kendi kendine login olur.
Saygılarımla,
|
Teşekkürler içim rahatladı.
Bişey daha var. Benim key süresi (expire date) 18 Haziran 2007.. Son upgrade tarihi de 28 Haziran.. Retreive Keys e bastığımıda key i yenilemesi gerekiyomuş gerekli portu router dan ve plesk den actım (5224) .. Ama Retreive Keys e bastığımda bana ing olarak önce siparişinizi verin falan diyor. Bunun sebebi nedir acaba? |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/kontrol-panelleri/65810-plesk-acil-bakin-arkadaslar.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarışması » Blog ArÅŸivi » PLESK ; Acil bakın arkadaÅŸlar | This thread | Pingback | 2007-06-18 02:23 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|