![]() |
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Sorununuz dnsde görülüyor DNS ayarlarınızı kontrol etmenizi önerrim bu arada işletim sisteminiz nedir? daha fazlasını merak ediyorsanız ingilizceniz iyise http://forum.swsoft.com/forumdisplay.php?forumid=181 adresinden yardım alabilirsiniz. |
|
||||
|
Pleskten bu hatayi aldiktan sonra cpanel kurdum fakat hata yine ayni. Yabanci forumlardada arastirmama ragmen bir cozum bulamadım.
root@server [/etc]# service named restart Stopping named: [FAILED] Starting named: named: capset failed: Operation not permitted: please ensure that the ca pset kernel module is loaded. see insmod(8) [FAILED] root@server [/etc]#
|
aynı hata mesajı şu anda bende de var
satılık domainler argosozluk.com denizmarket.net deyimler.net dizikolik.com esyalar.net fenerli.net gazetetv.com gelinliksitesi.com isadresleri.com isyeri.net lazlar.net oglak.net sazevi.net tekneler.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
|
||||
|
arkadaşlar hala kuramadıysanız hafta içi akşam 5 ten sonra bana ulaşın kurulumunuzu yaparım...
Msn: admin@girhost.com Tel: 0544 5617338 |
|
||||
|
mehmet ali ben named.conf u düzenleyip çözdüm.
satılık domainler argosozluk.com denizmarket.net deyimler.net dizikolik.com esyalar.net fenerli.net gazetetv.com gelinliksitesi.com isadresleri.com isyeri.net lazlar.net oglak.net sazevi.net tekneler.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|