![]() |
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar ; Butun windows sunucularimizi plesk 8 'e terfi ettirdikten sonra , jmail , persist file upload , cdonts gibi bilesenler yuklu gozukmemeye basladi , butun bilesenleri tekrar kurmamiza karsin birsey elde edemedik , sifir bir 2003 ve plesk 8 kurup tekrar bilesenleri install etsekde gene degisen birsey olmadi , swsoft'un forumlarinda konu hakkinda 1 2 problem basligi okudum lakin problemi yasayan kisilerde 1 cevap alamamislar , plesk 8'de bu tur bir problemmi mevcut mevcut ise fix'i yayinlandimi yada cozum ureten arkadaslar var ise ve paylasirlarsa sevinirim.
|
Plesk 8 de birçok bug mevcut.
Örneğin vps lere kurduğunuzda 2-3 saatte bir kendi kendine kapanıyor dns server ![]()
|
Senelerdir Linux cent os + cpanel'deyim..çok rahatım.
Windows'ada girelim dedik aldık başımıza bela.. ![]()
|
cPanel'in Windows içinde denemeleri vardı sanıyorum.
Bir gelişme yaşanmadı bu konuda.
|
plesk ile alakalı olabilecegini sanmıyorum bileşenleri plesk panel kullanarak fln kurmuyorsunuz ki (?) en azından ben direk kendi installerlarını kullanarak kuruyorum ve hiç bi sorun yaşamıyorum
bileşenleri kurmadan önce iis i stop edip kurulum tamamlandıktan sonra da tekrar baslatırsanız,bileşenleri görmediyse "iisreset" komutunu komut isteminden verirseniz sanırım sorununuz çözülecektir.. |
|
||||
|
plesk ile alakalı değil sorunun bende 8.1 plesk var tüm componenetler çalışıyor sorun yok.
Not : plesk support serviside ücretsiz bir şekilde maille sorununun çözümü hakkında bilgi verir. Saygılarımla,
|
Hayir problemi cozemedim ve tekrardan plesk 7.5.6'ya gecis yaptim , bir ihtimal ise dusukte olsa suki plesk 8 + windows 2003 web edition 'da asp componentler kesinlikle calismiyor , swsoft.com 'un forumlarinda'da bununla ilgili 1 2 adet baslik var , fakat ; 2003 enterprise ustunde 7.5.6 plesk'de sorunsuz calisan asp componentlar'im gene 7.5.6'yi 8.1 'e yukselttikten sonra dimac jmail haric calismaya devam etti , 8.1 'e gececek arkadaslar test'lerini yapmadan bence gecmesinler.
iyi calismalar. Saygilarimla
| Stil | |
|
|