![]() |
|
|||||||
| Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
oncelikle mrb ark. artik musteri hesapbilgilerini txt ye yada bakkal defteri gibi not almaktan sıkıldım, ve ufak bi prog. yazmaya karar verdik:
programin ozelliklerinden kisaca bahsedeyim: firebird veritabani kulaniyor Yeni musteri girisi, musteri duzenleme, bulma silme vs Hesap türü: win. hosting , win. reseller, win. server, lin. hosting, lin. server, lin. reseller Domain adı: IP: K.adi: Sifre: Acilis tarihi bitis tarihi ucreti iletisim adresleri: vs vs tum musterileri dokuman halinde gorup liste olarak yazdirbiliosunuz.. iste bole ufak bisiy... ve bunu diger arkadaslarinda faydalanabilmesi icin yayinlamaya karar verdim.. program tamamen ucretsizdir. isteyen ark.lar(ki tahminim herkesin ilgisini cekecek) www.serverislem.net/musteri.rar kurulumla alakali ayrintili bilgi bulunuyor rar doyasında (klasik not: acmadan once antivirus taramasından geciriniz ) |
|
||||
|
kodları bekliyoruz madem beleş
![]()
|
ellerinize saglik guzele benziyor hemen ilk izlenimlerimi yaziyorum -geliştirilmesi yönündeki-
1)linux server - windows server iptal edilmeli : dedicated server olarak geçmeli 2)odeme tarihi iptal edilmeli "son odeme tarihi" ve "period (aylık 3 aylık 6 aylık senelik)" seklinde 2 field eklenmeli ve perioda gore son odeme tarihinden yazilim kendi hesaplamali 3)yazilim acilisina sifre konmali (mumkunse 1-sadece bakalilen 2-her islemi yapabilen) 4)sifre kesinlikle kalkmali guvenlik acisindan sifre sakıncalıdır. 5)usret kismi YTL'ye gore ayarli o secim olmali en azindan ytl eu usd şimdilik bu kadar yazabiliyorum afiet
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/kontrol-panelleri/34861-hostcular-icin-serverislem-musteri-yonetim-sistemi-programi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Kontrol Panelleri [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-06-22 01:48 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|