Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Kontrol Panelleri

Kontrol Panelleri Hosting Kontrol Panelleri Cpanel Plesk Direct Admin HELM Fantastico

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-15, 14:21
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/1
egemens is on a distinguished road
Unhappy Plesk 'de yardım

Merhaba makinamda windows için Plesk 7.5.6 kurulu. admin girişi dahil olmak üzere tüm musterı gırıslerınde bu hata msjını verıyor ve giriş yapamıyoruz. anlıycagınız durum vahim yardımcı olursanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkür ederim.

DefPackageMng() constructor failed: defpackagemng failed: Access is denied. (Error code 5) at CreateProcess 'C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c ""C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\bin\defpackagemng.exe" --get"'
at execUtil C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\bin\defpackagemng.exe --get on C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin(PleskSrvClient::execUtil line 420)
at execute console command --get(vconsoleapp::start line 128)
at execute "C:\Program Files\SWsoft\Plesk\/admin/bin/defpackagemng" --get(vconsoleapp::run line 138)
---------------------- Debug Info -------------------------------
0: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.DefPackageMng. php:14 psaerror(string "DefPackageMng() constructor failed: defpackagemng failed: Access is denied. (Error code 5) at CreateProcess 'C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c ""C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\bin\defpackagemng.exe" --get"'
at execUtil C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\bin\defpackagemng.exe --get on C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin(PleskSrvClient::execUtil line 420)
at execute console command --get(vconsoleapp::start line 128)
at execute "C:\Program Files\SWsoft\Plesk\/admin/bin/defpackagemng" --get(vconsoleapp::run line 138)")
1: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\class.ActionLog.php: 426 defpackagemngmaker()
2: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\cmd_loginup.php:407 actionlog->submit()
3: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\cmd_loginup.php:110 createsessiondomainowner(string "bermpat.com", string "şifre", boolean true, boolean true)
4: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\htdocs\login_up.php3:51 createsession(string "bermpat.com", string "şifre")

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-15, 14:35
LNWServers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
LNWServers is on a distinguished road

Uzak Masaüstü baglantısı kullanarak. C:\Windows\system32\cmd.exe bu dosyayı bul daha sonra sag tık yaparak "Properties" e tıkla, Security bolumune gel "SYSTEM" kullanıcısını görüceksin, o büyük ihtimal hepsinde "deny" seklindedir, hepsini allow yap. okay deyip cık tekrar dene, sistem eski haline dönmüş olacaktır.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-15, 14:45
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/1
egemens is on a distinguished road

LNWServers çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Seçenekler
Stil