![]() |
|
|
||||
|
Şimdi sorun şu;
Joomlayı kururkan son aşamaya kadar geliyorum, installationu silin diyor, siliyorum. Sildikten sonra kurulumun son aşamasındaki yönetici linkine geliyorum ve şu hatayı alıyorum. No configuration file found and no installation code available. Exiting... Not: config felan ayarlamadım, saten ayarlanıcak dosyayı da bulamadım. Ve şu v.tabanı bilgilerini girdikten sonra ftp kullanıcı adı felan soruyor onu da biraz anlatır mısınız?
Zarif hareketler Konu wesc tarafından (2008-07-06 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
installation son aşamaya geldiğinde configuration.php dosyası bulunamıyor veya yazılabilir değil diye hata verecek ve altında bir config dosyası bulunacak. bu metni kopyalayıp configuration.php diye kaydedip ftp den yollayacaksın.. veya boş bir configuration.php dosyası oluşturup yazılabilir yaptıktan sonra kurulumu tekrarlayacaksın. dosyayı otomatik kaydeder.
install bittikten sonra yazılabilirliği kaldırmayı unutma hacklenme.
|
configuration.php diye bir dosya yok ki. + kurulumun ilk aşamasında configuration.php yazılabilir diye yazıyor saten. Ama ben bu dosyayı görmedim ve içini doldurmadım + öyle bir kod vermiyor configuration.php 'nin içini dolduracağım... :S
configuration.php dosyasının yolunu söyler misiniz?
|
Edit: Tamamdır hallettim. Şu an dolduruyorum. Çok teşekkür ederim.
Zarif hareketler Konu wesc tarafından (2008-07-06 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
E herşey tamam installation u siliyorum, yönetici linkine tıklıyorum bu sefer de şöyle bir hata;
The requested document was not found on this server.
|
Bu seferde bu
Warning: file_put_contents() failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\tvyorumcusu.com\httpdocs\portal\ libraries\joomla\utilities\compat\php50x.php on line 66 wordpress mi kursam
|
http://tvyorumcusu. com /portal/
Config dosyaların ayarsız hala, WP biliyorsan yap yada manuel yardım al joomla için |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|