![]() |
|
|
|||||||
| Joomla Joomla Temalar Eklentiler |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ya arkadaşlar derdimi şimdi anlatamayacağım çıkmam gerek. Ama joomlayı kurarken son adımda bir hata var. İnstallation ile ilgili galiba. Bana yardım edecek olan varsa leonidas--tr@hotmail.com adresini bir zahmet eklesinler. Çok ihtiyacım var bu yardıma. Şimdiden teşekkürler.
||||
|
Birazcık da olsa halden anlamaya ne dersin? Dün çok çok acil bir işim vardı.O işimi düşünürken burda derdimimi anlatıcam? Unutmayayım diye bi konuyu açayım dedim belki biri ekler diye ki ekledi 1 2 kişi sağolsunlar.
|
Derdinizi anlatmanız sizin yararınıza olur diye söyledim, ekleyen var ise ne mutlu size, her ne olursa olsun kendi adıma konuşuyorum, forumlar varken msn den yardım verme ve alma taraftarı değilim, olurya hani forumda yazılır çizilir bi sonuca varılamaz, o zaman belki msn den yardım edilebilir. Gerek joomlada olsun gerek diğer konularda bir hata ile karşılaştığımda o hata kodunu veya o hatayı anlatan kısa cümleyi arama motorlarında aratırım ve mevcut olan konulardan faydalanmaya çalışırım, bu şekilde bu zamana kadar onlarca sorunumu çözmüş bulunuyorum. Sizin sorularınızı özel olarak msn den yanıtladığım zaman bunun sizden başkası yararı dokunmayacaktır. İyi günler.
|
Bak emin ol bende senin gibi düşünüyorum. Klasik internet kullanıcılarıyla karıştırma beni. Ama biraz anla işte. O an bütün herşey birbirine karıştı. Hem joomla hatası, hem joomla yüzünden sitedeki hata, hem gelen kaza haberi... Eğer bu konuyu açmasaydım hastaneye gittikten sonra muhtemelen joomlayı unuturdum. Çünkü anadizine kurmadım, denemek için ftp nin uç noktalarında joomla diye bir klasör açıp oraya kurdum. Anla beni lütfen...
|
Sarget Haklı rexrot kardeşim burada gelince sorarsan çok daha sağlam cevaplar alırsın ki Sarget hemen hemen bir joomla profesörü ... Onun peşini bence forum.iyinet.com da bırakma derim .. Yinede karar senin ..
Kaza haberinde umarım önemli birşey yoktur Allah cc acil şifalar versin inşallah...
|
Pöfff
Neyse tamam özür dilerim hatamı anladım. Çok özür dilerim çöplüğe çevirdik forumu...
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|