![]() |
|
||||
|
bu gün joomla siteme girmeye çalıştım
No configuration file found and no installation code available. Exiting... hatası veriyor. kontrol panelinede giremiyorum.ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. |
|
||||
|
dosyanın chmode ayarlarını 777 konumunda bıraktıysanız böle birşeyin olması gayet doğaldır. Aynı versiyonda başka bir joomla siteniz varsa joomlanın bulunduğu dizine atın mysql ve site bilgilerini düzenleyin siteniz açılır.
|
Alıntı:
siteyi kurduktan sonra chmode ayarını 777 olduğunu bile bilmiyom bu durumda değişmemiştir 777dir.bilmediğim şey ise bunu nereden ayarlayacağım? diğer anlayamadığım şey ise joomlanın bulunduğu dizine ne atacağım? basite indirgeyerek anlatırsan sevinirim.yardımcı olduğunuz için teşekkürler... |
|
||||
|
Alıntı:
şayet sende dosyaların yedeği var ise configuration.php dosyasını yeniden at ftp ye ana dizine ve gerekli veritabanı bilgilerini gir siten yine çalışacaktır. Şayet yoksa yedeğin felan msn adresini gönder sana bi tane dosya ayarlıyıp göndereyim.
|
siteyi tekrar kurucam herşeyi baştan yapayım daha sağlıklı olur.
ama yinede ekle msn'imde joomla hakkında anlayyan kimse yok ve ufak bir sorunda buraya yazmak istemiyorum.yazıncada saatler sonra cevabını alıyordum.o süreye kadarda çözmüş oluyordum sorunu. sen hafta sonları giriyorsun galiba nete.en net cevaplar senden geldi. msn:darkadel@hotmail.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|