![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Joomla Joomla Temalar Eklentiler |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar bendede bir sorun var ama çözemiyorum bu 2. kez oluşu.
sorunum şöyle kontrol panelinden gereksiz şeyleri kapatıyorum (unpublish yapıyorum)ama işte karıştırırken yanlış bişeyi kapatıyorum bu seferde admin girişi yapamıyorum böylece sitede hiçbirşey yapamaz hale geliyorum bunun sebebi nedir? düzelmesi için ne yapmam gerek.unutmayın kontrol paneline giremiyorum admin girişi yapmadan... |
|
|||
|
arkadaşlar bu sorunu çözebilecek birisi yokmu?
jommlayı silip tekrar kurdum şimdi giriyorum.ama içindeki biryerden bişeyi kapatınca admin girişi yapılamıyor. neyi kapatmamak gerekiyo bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? |
|
|||
|
1.5 kullanıyorum kontrol panelinden gereksiz şeyleri unpublish yapınca.dikkatlide bakıyorum administrator bölümünü özellikle kapatmıyorum ama sonra tekrar giriş yapılması gerektiğinde giriş yapılamıyo.
öğrenmek istediğim kontrol panelinden yada nereden yapılıyorsa neyi unpublish yaptımda bu gibi bir sorun ortaya çıkıyo. |
|
|||
|
site adresin nedir. hsendogan@hotmail.com adresine yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|