Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Hazır Uygulamalar Forumlar Paket Programlar > Joomla
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Joomla Joomla Temalar Eklentiler

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-08, 23:39
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BadBaht

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
SargeT will become famous soon enoughSargeT will become famous soon enough
Standart Joomla sitelerinize destek verilir

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır joomla ile uğraşmaktayım, joomla ile ilgili bir çok konuda az veya çok bilgiye sahip sayılırım. Joomla ile ilgili küçük sorunlarınıza bu başlıkta hep beraber yanıt arayabiliriz. Amma velakin detaylı yardım isteyecekler için şunu belirtmek isetrimki cüzi miktarda işin niteliğine göre ücret talep etmekteyim. Bazen arkadaşlar geliyor kategori oluşturamıyorum bölüm açamıyorum resim hizalaması şu bu ardından sonu gelmiyor malesef. Detaylı yardım almak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile iletişim bilgilerini iletebilirler, Küçük çaplı soruları olanlar ise bu başlık altında sorabilirler.

Teşekkürler.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-08, 23:53
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough

+ Rep.
Sarget iyi birisin. Umarım hayat, hakkını verir sana=)

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 00:00
BadBaht

MéDicLiFé Teşekkürler.

Genelde hayatın bana getirdiklerinden ziyade koparabildiklerimle yaşamaya çalışıyorum (:

Yaşamak direnmektir.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 00:15
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/3
ufukefe is an unknown quantity at this point

öncelikle hizmetiniz için teşekkürler. ilk soru benden. genel bir soru olacak ama.
ben otomobil üzerine bir site hazırlıyorum ve wordpress düşünüyorum. joomla yı hiç bilmiyorum. ama joomla ile daha esnek siteler yapılabileceği söyleniyor. sizin tavsiyelerinizi alabilir miyim?

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 00:30
BadBaht

Alıntı:
ufukefe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle hizmetiniz için teşekkürler. ilk soru benden. genel bir soru olacak ama.
ben otomobil üzerine bir site hazırlıyorum ve wordpress düşünüyorum. joomla yı hiç bilmiyorum. ama joomla ile daha esnek siteler yapılabileceği söyleniyor. sizin tavsiyelerinizi alabilir miyim?
konuyu kısaca şöyle özetleyebiliriz, Wordperss in kuruluşu ve amacı bellidir. wordpres bir blog sistemidir. Hızlıdır heleki son sürümlerinde bildiğim kadarıyla ajax iyice oturtulmuş durumdadırki konu açarken fazla zorlanmazsınız. Kategori oluştururkende aynen öyle. Ama gel gelelimki jooomla bir CMS Content Managament System yani içerik yönetim sistemidir, ve hayallerinize bile gelmeyecek siteler oluşturabilirsiniz. Joomlada bir sınır yokturdur tamamiyle sizin hayal gücünüze kalmıştır. Hali hazırda 2 bin üzerinde bileşen modül ve mambot u vardır ve günden güne büyümektedir. Şuan için ilk etapta otomobil sitesinde sadece tanıtım amaçlı birşey düşünebilirsiniz ama ilerleyen zamanlarda bi oto ilan veya oto satış üzerine site istediğinizde wordpres bu ihtiyacınızı karşılamaz ama joomla da bi bileşen kurulumu ile aynı site üzerinden oto ilan siteside yapabilirsiniz. Gelişmiş üye yönetim sistemi vardır sitenizde kurulu bileşenleri bu üyelik sistemiyle birleştirebilirsiniz. Sitenize yazılan yorumları kullanıcı panelinden görüntülüyebilir veya siteye içerik eklerse bunuda kendi panelinden takip edebilir. Yani diyeceğim şudurki ileriye dönük birşey yapacaksanız ve projenizi sürekli geliştirecekseniz joomla. Ama dersenizki ben sadece makaleler yayınlıycam üyelik oto ilan vs bunlar beni ilgilendirmiyor o zaman en basiti Wordpres

Kısa dedim ama bayağı uzun oldu sanırım özür

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 22:22
ruen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

ruen will become famous soon enough

Bende şunu sormak istiyorum.Joomla ile bir site yaptığımda ne kadar gelişmiş joomla seolarını uygulasamda,özgünlüğüne dikkat etsemde joomla güzel indexlenmiyor ve hit toplamıyor.
Bunun en güzel örneği cilthekimi.com.Doktor, dayım için yaptığım bir site.Ana sayfa hiç hit toplamıyor,tüm hiti vbulletin soru sorma forumu alıyor.Rahat indexlenip,hit toplayabiliyor.Ama joomla, malesef

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 23:15
BadBaht

Alıntı:
ruen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende şunu sormak istiyorum.Joomla ile bir site yaptığımda ne kadar gelişmiş joomla seolarını uygulasamda,özgünlüğüne dikkat etsemde joomla güzel indexlenmiyor ve hit toplamıyor.
Bunun en güzel örneği cilthekimi.com.Doktor, dayım için yaptığım bir site.Ana sayfa hiç hit toplamıyor,tüm hiti vbulletin soru sorma forumu alıyor.Rahat indexlenip,hit toplayabiliyor.Ama joomla, malesef
Bir çok arkadaşımız bundan şikayet etsede Şahsen buna katılmıyorum. Benim için joomla bir siteyi indexletmek o kadar zor değil. İşin içinde çok ince detaylar var ve bi çok joomla kullancısı bu detaylara eğinmek istemiyor veyahut gözden kaçırıyor. Sadece linklerin konu_adi.index.html şeklinde olması seo değildir. Kullanacağınız meta tag meta açıklaması meta keyword bunların hepsi çok önemli. Son açtığım site yaklaşık bir ayda 17 bin index aldı forum var fakat forumdaki konu sayısı 5 i geçmez geri kalanın hepsi joomla indexidir.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-10, 00:16
Senior Member

quale is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ruen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hızlı indexlenip indexlenmemenizin joomla ile ilgisi yok. Joomla sitem var ve 20-25k hit + eklenen konunun index alması yarım saati geçmiyor. Joomla ilgilenildiği takdirde gayet güzel yerlere getirebilinecek , görsel açıdan gerçekten birçok sistemden daha iyi olan ve çok geniş bileşen çeşitine sahip olan bir scripttir.

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-10, 10:01
ruen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

ruen will become famous soon enough

teşekkürler

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-10, 12:40
ByRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Blog Entries: 1
iTrader: %100/1
ByRON is on a distinguished road

Abi sürekli destek vermeye calsıtıgın icin tskler sorunum olursa yollarım sana

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil