![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Joomla Joomla Temalar Eklentiler |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Kolay gelsin |
|
||||
|
Alıntı:
Msn listeme adresinizi ekledim.
|
selam
joomla konusunda çok yeniyim kurcalaya kurcalaya öğrenmeye çalışıyorum. bir konuda sorum olacak joomlayı önce localhost a kurdum bir iki ekleme yaptıktan sonra server a taşıdım. ziyaretçi defteri bileşeninin türkçe ifadelerini değiştirmek istediğimde izin vermiyor. bileşenler dosyasındaki hiç bir değişikliğe izin vermiyor .com_joomlaxplorer_1.6.1.tar diye birşeyde kurdum gerekli izinleri veriyor diye ama yine başaramadım. server a cute FTP ile bağlanıp companent dosyasında ziyaretçi def. bileşenini 777 yapayım dedim o nuda kabul etmedi "Request denied.Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation" mesajı verdi. joomla 1.015 versiyonu kullanıyorum.safe mod kapalı sonuç olarak bu bileşenlere nasıl müdahale edilir? cevap için şimdiden teşekkürler. |
|
||||
|
@cazador eğer @SarGeT'in bahsettiği durumuda dene hala hata veriyorsa bileşeni panelden normal kaldır masaüstüne bileşenin kurulum dosyasının içini açıp dosyayı düzenleyip tekrar zipleyip panelden yükle. Bazı bileşenler web üzerinden düzenleme yaptırmıyor yada hosta eksik yüklemeden bu gibi durumlar olabiliyor.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
sargeT, dediğini yaptım mesele çözüldü."önce masa üstüne indirip orada edit leyip sonra tekrar yüklemek" mesele benim bunu bilmeyeşim Joomlaxplorerın düzenle seçeneğini kullanmaya çalışmammış. ilginize teşekkür ederim. |
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|