Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Hazır Uygulamalar Forumlar Paket Programlar > Joomla
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Joomla Joomla Temalar Eklentiler

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #61 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-18, 18:55
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
agonen is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SargeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır joomla ile uğraşmaktayım, joomla ile ilgili bir çok konuda az veya çok bilgiye sahip sayılırım. Joomla ile ilgili küçük sorunlarınıza bu başlıkta hep beraber yanıt arayabiliriz. Amma velakin detaylı yardım isteyecekler için şunu belirtmek isetrimki cüzi miktarda işin niteliğine göre ücret talep etmekteyim. Bazen arkadaşlar geliyor kategori oluşturamıyorum bölüm açamıyorum resim hizalaması şu bu ardından sonu gelmiyor malesef. Detaylı yardım almak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile iletişim bilgilerini iletebilirler, Küçük çaplı soruları olanlar ise bu başlık altında sorabilirler.

Teşekkürler.
Üstad sana pm atamıyorum varsa msn ver bi konuşalım. joomla bir sitem var ve bikaç düzenleme lazım cüzzi de neyse konuşalım. Benim msn aligonen@gmail.com

Kolay gelsin

#62 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-19, 15:41
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BadBaht

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/6
SargeT will become famous soon enoughSargeT will become famous soon enough

Alıntı:
agonen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad sana pm atamıyorum varsa msn ver bi konuşalım. joomla bir sitem var ve bikaç düzenleme lazım cüzzi de neyse konuşalım. Benim msn aligonen@gmail.com

Kolay gelsin

Msn listeme adresinizi ekledim.

#63 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-26, 09:38
Junior Member

creadergi is an unknown quantity at this point

sayin sarget
creadergi [at] gmail nokta com dan istibar kurabiliriz. joomla e-ticaret dusunuyoruz

#64 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-02, 11:59
Junior Member

cazador is an unknown quantity at this point

selam

joomla konusunda çok yeniyim kurcalaya kurcalaya öğrenmeye çalışıyorum.

bir konuda sorum olacak

joomlayı önce localhost a kurdum bir iki ekleme yaptıktan sonra server a taşıdım.

ziyaretçi defteri bileşeninin türkçe ifadelerini değiştirmek istediğimde izin vermiyor.
bileşenler dosyasındaki hiç bir değişikliğe izin vermiyor .com_joomlaxplorer_1.6.1.tar diye birşeyde kurdum gerekli izinleri veriyor diye ama yine başaramadım.

server a cute FTP ile bağlanıp companent dosyasında ziyaretçi def. bileşenini 777 yapayım dedim o nuda kabul etmedi

"Request denied.Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation"

mesajı verdi.

joomla 1.015 versiyonu kullanıyorum.safe mod kapalı

sonuç olarak bu bileşenlere nasıl müdahale edilir?

cevap için şimdiden teşekkürler.

#65 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-02, 21:25
BadBaht

Alıntı:
cazador´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam

joomla konusunda çok yeniyim kurcalaya kurcalaya öğrenmeye çalışıyorum.

bir konuda sorum olacak

joomlayı önce localhost a kurdum bir iki ekleme yaptıktan sonra server a taşıdım.

ziyaretçi defteri bileşeninin türkçe ifadelerini değiştirmek istediğimde izin vermiyor.
bileşenler dosyasındaki hiç bir değişikliğe izin vermiyor .com_joomlaxplorer_1.6.1.tar diye birşeyde kurdum gerekli izinleri veriyor diye ama yine başaramadım.

server a cute FTP ile bağlanıp companent dosyasında ziyaretçi def. bileşenini 777 yapayım dedim o nuda kabul etmedi

"Request denied.Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation"

mesajı verdi.

joomla 1.015 versiyonu kullanıyorum.safe mod kapalı

sonuç olarak bu bileşenlere nasıl müdahale edilir?

cevap için şimdiden teşekkürler.
Joomlaxplorer bileşeni ile dosyalarınızı rahatlıkla düzeltebilirsiniz. Bileşeni kurduktan sonra admin panelde bileşenler listesinde adı çıkacaktır ona tıkladığınız zaman ftp sunucunuzun içinde bulunan tüm dosyalarınızı görebilirsiniz. Yapmanız gereken işlem dosyayı orda bulunan save butonuna basarak bilgisayara indirmek bilgisayarda gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve yine dosyayı indirdiğiniz bölümdeki upload ikonuna tıklayarak dosyayı tekrardan yükleyin. Bu zamana kadar joomlaxplorer bileşeni sorunsuz kullandım sizinde kullanmanız gerekli. Eğer halen çözemezseniz siteyi bildirin inceliyeyim.

İyi günler.

#66 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-02, 21:32
GökhanHT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

GökhanHT is an unknown quantity at this point

sarget arkadaşım joomla konusunda hangi sitelerde yönetcilik yaptın yada yaptın mı

#67 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-03, 11:46
ReL4X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %67/1
ReL4X is on a distinguished road

@cazador eğer @SarGeT'in bahsettiği durumuda dene hala hata veriyorsa bileşeni panelden normal kaldır masaüstüne bileşenin kurulum dosyasının içini açıp dosyayı düzenleyip tekrar zipleyip panelden yükle. Bazı bileşenler web üzerinden düzenleme yaptırmıyor yada hosta eksik yüklemeden bu gibi durumlar olabiliyor.

#68 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-03, 14:01
BadBaht

Alıntı:
GökhanHT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sarget arkadaşım joomla konusunda hangi sitelerde yönetcilik yaptın yada yaptın mı
joomla ile ilgili hiç bir sitede yöneticilik yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum.

#69 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-03, 15:19
GökhanHT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

GökhanHT is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ReL4X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@cazador eğer @SarGeT'in bahsettiği durumuda dene hala hata veriyorsa bileşeni panelden normal kaldır masaüstüne bileşenin kurulum dosyasının içini açıp dosyayı düzenleyip tekrar zipleyip panelden yükle. Bazı bileşenler web üzerinden düzenleme yaptırmıyor yada hosta eksik yüklemeden bu gibi durumlar olabiliyor.
bunun sebebi arkadaşım apache bazı joomla üzerinden yüklenen dosyaları sahipleniyor.bu sorunu shh den gerekli klasörlere chown yaparak düzeltilebilir.yada joomlaxplorer kullanılarak.

#70 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-07, 21:52
Junior Member

cazador is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SargeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Joomlaxplorer bileşeni ile dosyalarınızı rahatlıkla düzeltebilirsiniz. Bileşeni kurduktan sonra admin panelde bileşenler listesinde adı çıkacaktır ona tıkladığınız zaman ftp sunucunuzun içinde bulunan tüm dosyalarınızı görebilirsiniz. Yapmanız gereken işlem dosyayı orda bulunan save butonuna basarak bilgisayara indirmek bilgisayarda gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve yine dosyayı indirdiğiniz bölümdeki upload ikonuna tıklayarak dosyayı tekrardan yükleyin. Bu zamana kadar joomlaxplorer bileşeni sorunsuz kullandım sizinde kullanmanız gerekli. Eğer halen çözemezseniz siteyi bildirin inceliyeyim.

İyi günler.
Alıntı:
ReL4X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

sargeT, dediğini yaptım mesele çözüldü."önce masa üstüne indirip orada edit leyip sonra tekrar yüklemek" mesele benim bunu bilmeyeşim Joomlaxplorerın düzenle seçeneğini kullanmaya çalışmammış.

ilginize teşekkür ederim.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Seçenekler
Stil