![]() |
|
||||
|
Joomla 1.5.1 de yazı yönetici kısmında özellikleri değiştirip kaydediyorum.
Fakat ondan sonra yazı ekledim mi işlemiyor. Örneğin yazının ne zaman yazıldığı kısmı pasif yapıyorum ama işlemiyor.Gene o tarih çıkıyor. Ayriyeten 1.X serisinde bölüm oluşturduk mu menüye bağlıyorduk direk 1.5 te göremedim bölümü direk menüye link verme olayı nasıl oluyor? Şimdiden tşk ederim
|
Acil bir sorunum var.
Mister Estate'in New Object bölümünde bulunan Category / Type bölümündeki Type da bulunan; Alıntı:
Alıntı:
Değiştireceğim yeri buldum. Değiştireceğim yerin adresi; Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ama; Panele girip Mister Estate / New Object bölümüne girdiğimde; Son eklediğim 6 ve 7 de olan; Alıntı:
----------------------------------------------------------------- Sanırım başka bir yerden daha değiştirmem gerekiyor. Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2008-03-20 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
mathiaxbars
üzgünüm o bileşeni hiç kullanmadım, kullandığın sürümün download linkini verebilirsen senin yerine incelerim.maybe1day site adresini gönderirmisin.
|
@mathiaxbars bileşeni kullanmadım ve php bilmiyorum ama mantıken yaptığın hatayı şöyle tahmin ediyorum:
_EAB_OBJ_TYPE6 ve _EAB_OBJ_TYPE6'yi eklemişsin ama diğerlerinin çağırıldığı php dosyasında sadece _EAB_OBJ_TYPE5'e kadar çağırıldığı için senin 6 ve 7'yi görmeyecektir. Yeterli yazılım bilgin varsa;Bileşenin kurulum dosyasını zipten çıkarıp içindeki tüm dosyalarda EAB_OBJ_TYPE5 şeklinde bir arama yaparak hangi dosyalarda çağırıldığını bulup o kodların altına 6 ve 7'nin kodlarını da ekleyip deneyebilirsin. @SargeT, benimde bir sorum olacak. Ben soru-cevap şeklinde bir site oluşturdum. Bazı sorular yani konu başlıkları 10-15 kelimeyi buluyor, opensefte yada artiosefte uzantıyı site.co m/kategori/konunun_ilk_3_kelimesi.html şeklinde yapabiliyor muyuz? Biraz detay oldu ama bu konuda bir tecruben yada bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
Kardelen Ayşe Konu ReL4X tarafından (2008-03-21 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
sarget bileşen bu çare bulursan çok sevinirim birçok forumdaki üyeye konu açtırttım hala bulamadı kimse:S Alıntı:
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2008-03-21 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Selamlar, çok aramama rağmen bir sorunumu çözemedim.
Sitemde tüm sayfalarda "XML Parsing Error at 1:3055. Error 4: not well-formed (invalid token)" diye bir hata alıyorum. Sitede herşey düzgün çalışıyor onun haricinde. Bu hata nerden kaynaklanabilir? Temadan kaynaklandığını düşünüyordum fakat varsayılan temayı değiştirsem de hata gitmiyor. Şimdiden teşekkürler... |
|
|||
|
en iyi yazarlık modulu hangisi yukleme nasıl yapılır bil verirseniz sevinirim.sitem www.rehberlikweb.net
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|