![]() |
|
||||
|
Alıntı:
yolunu izleyerek istediğiniz menüyü oluşturun ardından pozisyon olarak nerde yayınlamak istiyorsanız onu ayarlayın. Top menü daha önceki sürümlerde default olarak geliyordu. O yüzden kafa karıştırıyordu. Top menünün de normal menüden bir farkı yok sadece ana başlıklara yer verilmişti. Şimdi sizde yeni bir menü oluşturun adını top menü koyun. Bu menüye öğe olarak ana sayfa - bağlantılar - iletişim vs. gibi sonra menünüzü temanızda üst tarafta bulunan pozisyon hangisi ise ona ayarlayın ve yayınlayın.
|
oluşturdum o kısımları geçtimde.
1.0.x serisi gibi konum yerlerini bulamadım bir türlü bulsam seçecem yönü olacak sadece left konumu var başka bölüm yok 1.5.1 de konum nasıl oluşturacagız? Alıntı:
|
Alıntı:
eklentiler - modül yöneticisinden modülünüzün içine girerek konum kısmına temanızda mevcut olan konumlara atama yapabilirsiniz. site adresinizin sonuna /index.php?tp=1 uzatmasını yazarak temanızdaki modül pozisyonlarını görebilirsiniz.
|
Bir sorum olucak, örneğin menüde Ürün fiyatları diye bir kategori var, buna alt kategori yapabilir miyiz, örneğin ürün fiyatlarına girince karşımıza, x fiyatları, y fiyatları gibi linkler çıkıcak, bunu nasıl yapabiliriz ?
|
Alıntı:
dediğinizi yaptım sadece 1 konum gösteriyor.Temada sadece 1 konum var:S nasıl diğer konumları online edebilirim.panelden nerden konum eklerim:S 1.0.x gibi değil off:S
|
Alıntı:
![]() şayet temanızda sadece 1 tane left konumu var ise bence temanızı değiştirmeniz en güzeli olucaktır. Yapılmış bir temaya modül pozisyonu eklemek cidden kolay bişi değil. Çok uğraştırıyor. Site adresini verin bir inceliyeyim ben. Menü olayına gelince Yeni bir menü oluşturdunuz bunun içinde xxxxxx adını verdiniz. Daha sonra yeni bir öğe daha ekliyeceksiniz bu xxxxxx in altı olucak o zaman napıyoruz menü ismini yazdığınız ekranın alt kısmında menüde bulunan öğelerin listesi var işte burdan xxxxx işaretleyeceksiniz öğeye isim verip kaydedceksiniz. Böylelikle yeni eklediğiniz öğe xxxxxx öğesinin alt kategorisi olucak.
|
Alıntı:
gönderdiğiniz adresi inceledim. Temada maalesef sadece bir modül pozisyonu var. Joomla kaynaklı değil temanızdan kaynaklanıyor.
|
Dostum bir soruda ben sorayım, 1.0.13 versiyonu kullanıyorum, ayrıca rsgallery ve seyret bileşeni de yüklü, seo olarak artiosef 2.2.6 kullanıyorum ve artiosef in rsgallery ve seyret extensionlarını yükleyemiyorum sence problem nedir ?
Hata : Upload sef_ext - Upload Failed ERROR: Could not find an XML setup file in the package. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Extension klasöründe yüklemek istediklerim yok, sıkıştırmayı kontrol ettim evet dosya doğru sıkıştırılmış, ama hala hata veriyor. Safe moddan kaynaklandığını düşündüm ama admin menüsünü safe mod yaması ile değiştirdim zaten ondan da olduğunu zannetmiyorum.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|