![]() |
|
|||
|
joomla 1.0.13 kullanıyorum, safe mod ayarından dolayı bileşen yükleyemiyordum. Daha sonra safe mode joomla fixed diye bişi buldum administrator klasörüne attım ve seyret bileşenini yükledim fakat başka problemlerden dolayı bu bileşeni uninstall edip tekrar kurmak istedim. Bileşeni kaldırmaya kaldırdım ama şimdi tekrar kurmak istediğimde "ERROR: Could not find an XML setup file in the package. " bu hatayı yine vermeye başladı. Daha önce bu şekilde kurmuştum fakat bileşeni kaldırdıktan sonra tekrar kuramadım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. |
|
|||
|
eski dosyandan kuruyorsan bu hatayı verebilir,
"safe mode joomla fixed" cache si varsa temizlemeyi dene, yada "seyret bileşeni" nin sıfır halini yükle bak, |
|
|||
|
yanlış anlamadımsa pakette bir xml kurulum dosyası yok veya yanlış kısımdan yüklüyorsun.
yazılabilirleklere bakıp tekrar doğru yerden yükle modülse mod dan component se componenten yükle
|
|
|||
|
arkadaşlar cache temizledim ama yine çalışmadı ayrıca yanlış yüklemiyorum daha önce yükledim sonra silmem gerekti silip tekrar yükleyeyim dedim, silmeye sildim ama geri yüklemek istediğimde yukarıda yazdığım hatayı veriyor. Hala da bi çözüm bulabilmiş değilim hatta db yi ve joomlayı tamamen kaldırdım yeniden yükledim yok olmuyo olmuyo, hani daha önce yaptığımda da olmasa belki anlayacam ama daha önce yaptığım şeyi şimdi hata alıyorum.
|
|
||||
|
Alıntı:
Hatanın çözümü ise, yüklemeye çalıştığın rar veya zip dosyasıyla ilgili bir problem. Bunuda şu şekilde çöze bilirsin yüklemek istediğin, bileşen, modül veya mambot'u ana dizindeki Administrator/componets/com_installer/componets Administrator/componets/com_installer/modules Administrator/componets/com_installer/mambots klasörlerinden uygun olanınamanuel upload et ve Admin panelindeki Installers'e gel. Yüklemek istediğin ne ise artık, Gözat seçeneğinin altında, İnstall diye bir buton var, ona bass ve gerekli yüklemeyi yap. Not : Yüklemek istediğin bir componet ise Administrator/componets/com_installer/componets/seninbelirleyeceğinbirklasörismi şeklinde yükleyebilirsin... Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bir not daha : aynı türden ikinci bir modül, mambot veya componet yükleyeceğinde öncekinin dosyalarını silmen gerekli FTP'den. Ona göre
| Stil | |
|
|