![]() |
|
||||
|
Püff bende nefret ediyorum iğrenç birşey o ya ...
|
|
||||
|
1.0.13 ü indir hem stable hemde template bulman çok kolay olur. 1.5 daha rc3 aşamasında. template bulmakta gerçekten zor.
|
joomlayı kurdum bazı sorunlarım var şuan
Yönerge Önerilen Şuanda Safe Mode: KAPALI: KAPALI Display Errors: AÇIK: AÇIK File Uploads: AÇIK: AÇIK Magic Quotes GPC: AÇIK: AÇIK Magic Quotes Runtime: KAPALI: KAPALI Register Globals: KAPALI: AÇIK Output Buffering: KAPALI: KAPALI Session auto start: KAPALI: KAPALI Register Globals Emulation: KAPALI: AÇIK hangileri açık kapalı olucak ?? ve nereden yapıcam o işlemi * PHP register_globals ayarı `KAPALI` olması gerekirken `AÇIK` * Joomla! RG_EMULATION ayarı globals.php dosyası içerisinde `KAPALI` olması gerekirken `AÇIK` Uygunluk nedeniyle varsayılan olarak `AÇIK` olarak belirlenmiştir böyle bir yazı var ve birde configuration.php Yazılamaz diyor.. beni joomlaya teşvik edenler yazsın ![]() |
|
||||
|
o dosya örnek dosyadır. joomla install son adımda configuration.php oluşturması lazım. windows server mı yoksa linux mu
| Stil | |
|
|