![]() |
|
|||||||
| Joomla Joomla Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
müşteri neden böyle bir soru sormasınki? tabiki sorabilir. Artık eskisi saf adamlar yok piyasada...heleki orta ölçek firmalarda patrona kanal yapıyım diye ön plana çıkmaya çalışan IT ciler bu tarz fikirleri çok sıklıkla atıyorlar. Şimdiye kadar scriptle alakalı bişi yaşamadım ancak template olaylarında sıklıkla başıma geldi. Özeliikle çalıştığım bi kaç ajanstan. Sadece müşteri olarak bakmamak lazım olaya. Örnek olarak ben ajanslarla çalışıyorum ve buna benzer tuhaf yakıştırmalar başıma gelmiyor değil. Ancak ordan aliyim demiyolarda al ordan benzet diyolar
...(fiyat kırmak için)..Kısacası bu yakıştırmalardan anladığım firmalarla direk irtibata geçmemiş olmanızdır. |
|
||||
|
Joomlayı niye bu kadar hafife alıyorsunuz ki, yanlış anlamayın, işinize karışmak haddim değil ama bende joomla ile site yapıp okul masraflarımı çıkarıyorum. Joomlayı hatim etmiş, kitabını yazmış onca adam var ve yaptıkları sistemlere hayranlıkla bakarsınız.
Bu kadar ön yargılı olmayın. Joomlanın tema yapısı çok esnek, istediğiniz yere istediğinizi yerleştirebilirsiniz, istediğiniz özellikte siteler yapabilirsiniz. Ha şunu iddia ettiğim düşünülmesin, kesinlikle katılıyorum, webmaster'lık, bu işi yapmak vs. al joomlayı bileşen modül ekle sat demek değil, elbette bu işi hakkıyla yapmak için kod bilmeki oturup kafa patlatıp bişeyler yazmak lazım. Demek istediğim joomlaya bu kadar burun kıvırmayın ![]() |
|
||||
|
Bencede joomla hiç hafife alınacak bir sistem değil. ben joomla kullanıyorum genelde (kişisel sitelerimde) ve inanılmaz esnek bir sistem. her şekle sokabiliyorsunuz. modül aramayada gerek yok. modül kullanmadan birçok şeyi halledebilirsiniz.
neyse müşteriye joomla satılmaz diye birşey yoktur. sonuçta onunda üzerinde bir emek var. template ini yapmak için biton uğraşıyorsunuz css kodlarını yazıyorsunuz grafik çizim yapıyorsunuz vs vs. hiçbir müşteriye joomla kurmadığımıda belirteyim ![]() |
|
||||
|
Bu konu taleple alakalı. Talep joomla ile doyurulabiliyorsa gerisine gerek yoktur. Başka şeyler yapmak etkinsizliğe neden olur zaten. Ama -çok uçuk bir örnek ama ordan bazı şeyler çıkarılabilir- bir Sabancı asla Joomla kullanmaz. Özgün bir site yapmak isteyecektir. Özgün siteler yapma yeteneğiniz varsa ve bu yeteneğinizle hem kendinizi hem de müşterinizi tatmin etmek istiyorsanız işin talep yönüne bakmanız gerekiyor. Sizi arayanları bulmanız gerekiyor, dolayısıyla da işlerinizde çok seçici olmanız ve mümkünse size uygun talebe sizin gitmeniz gerekiyor.
|
|
|||
|
http://www.aa.com.tr
buyrun size joomla arkadşlar |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |