![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar Joomlaya başladım. Haydi hayırlısı. Gerçekten çok profesyonel bir şeyler olsun istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum. Joomlayı nasıl hızlı ve tam öğrenebilirim. Bildiğiniz TR ING farketmez bir site önerebilirmisiniz.
Bir de bileşenleri sitede nasıl gösteriyoruz? Yükleme tamam da ? Konu TD TeaM tarafından (2007-01-01 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
|
Bileşenlerin modülleri varsa modülleri yükledikten sonra site modüllerinden çıkmasını istediğin alanı seçeceksin (user1,user2,banner,debug vs vs)
Modülü olmayan bir bileşen yüklediysen yada modül kullanmak istemiyorsan menü yönetiminden mainmenü yada herhangi bir eklediğin menü den yeni bir menü öğesi oluşturacaksın bu menü öğesini oluştururken bir tablo geliyor bileşen i seçip devam edeceksin. Bu arada bende mjturkiye.net diyorum.
|
Hayır. Ben CHMOD değerlerini kafama göre ayarlıyorum geçen sitemin birine index atıldı.
777 yapmamaya çalış.Mjturkiye.net de Joomla bir sitenin güvenliği için CHMOD ayarları /images, /media, /components, /modules, administrator/components,/templates, administrator/backups iç dosyalarıyla birlikte 707 olacak. configuration.php 644 olsun sorun olursa 744 yaparsın. Denilmiş. Tüm modül, tema, bileşen, mambot kurulumlarını yap ondan sonra bu CHMOD ayarlarını yap.
| Stil | |
|
|