![]() |
|
|||||||
| Javascript - Ajax ve Frameworkler Javascript Ajax ve Frameworkler jQuery, Yahoo YUI, Mootools, Prototype + Scriptaculous |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar arkadaşlar
ben editör olarak TinyMCE kullanıyorum ve resim yüklemede sornum var. Daha doğrusu resim eklettirmede sitemin yönetici paneli www.domain.com/yonetim/ olarak kayıtlı buradan www.domain.com/resimler/ dosyasındaki resimleri eklediğim zaman örneğin www.domain.com/resimler/ressam.jpg olarak eklediğimde bunu ../resimler/ressam.jpg olarak yapıyor yani direk www.domain.com/resimler/ressam.jpg olarak eklemiyor ve buda direk ana sayfadaki www.domain.com/sayfa.php sayfasında resimi ../resimler olarak gösterdiği için doğal olarak görünmüyor . Tinymce nin kendi sitesine baktım onlarda da böyle bir durum var TinyMCE Javascript Content Editor by Moxiecode Systems AB adresinden mevcut resmi düzenledğinizde testfiles/images/logo.jpg olan resmi http://tinymce.moxiecode.com/testfiles/images/logo.jpg yaptığımızda yine otamatik testfiles/images/logo.jpg yapıyor. lütfen yardım arkadaşlar bu durumla nasıl başa çıkabilirim. acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|