![]() |
|
|||||||
| Javascript - Ajax ve Frameworkler Javascript Ajax ve Frameworkler jQuery, Yahoo YUI, Mootools, Prototype + Scriptaculous |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bir siteyi iframede sitemize koyduk diyelim,sadece arka planda aciliyor site,ancak bazi denk geldigim siteleri iframe de sitemize koydugumuz zaman,misal iframe kodu sitemizde:
www.aaaa.com(benim site diyelim) a giriyoruz ancak 1-2 saniye sonra sitem aaaa.com iframede gösterdigim siteye yöneliyor. Kimse sitemizi 0 ebadinda yada ufak bir ebatta kendi sitesinden iframe acmasin diye bir kod varmi?Bu konuda bilgi veren olursa cok sevinirim. saygilar. Not: ayrica in out cikisli bir toplist acicam iframe olayi olmasin diye belki acacagim toplistede yerlestricem eger bilgi verirseniz cok isime yarayacak. saygilarimla |
|
|||
|
soyle birşey yapabilirsin gunluk kontrol gibi. arama motorlarını biliyorsundur kaynagı alıp oradan linkleri incelerler. sende kaynagı alıp iframe kodunu ararsın. orada width=0 veya height=0 gorurse o siteyi banlar. boyle bi scripti hergun gece yarısı gibi bi saatte cronla calıstırırsan sanırım hallolur. sadece bir fikir
|
|
|||
|
javascript ile yapabilirsin kodu gönderiyorum aşağıda:
<script language= "JavaScript"> if (top.frames.length!=0) top.location=self.document.location; </script> bu sayede siten hiç bir frame içerisine alınamayacak... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|