![]() |
|
|||
|
Arkadaşlar şimdiye kadar tam bir programcılık açgözlülüğü yaptım. Birini tam öğrenmeden diğerine geçtim. Her halde son olarak C dilini de az öğreneceğim ama bu kez kararlı bir dil seçip onda yoğunlaşacağım.
Ancak siz yine de bana C diline en iyi hangi programla başlanır? Turbu c, Broland c, Ansi c;, #c, c+,c++, MS c.. vb. Nedir bunlar. Hangisi gerçek c ? Lütfen arkadaşlar vaktiniz varsa bana kısaca bilgi verirseniz sevinirim. Hangi C yi yarım öğreneyim?
|
|
|||
|
sen zaten büyük ihtimalle karar vermişsindir ne yapacağına ama en azından forumu canlı tutmak için bildiklerimi yazayım.
şimdi c; bildiğin tipik bir dil. ama belleği iyi kullanamıyor. c++;c'nin gelişmiş versiyonu ama nasıl? yani nesneye yönelik bir programlama. tabi c'ye göre bazı komutlar fark ediyor. c#;microsoftun dot net vizyonu ile doğmuş bir dil. daha demin bahsettiğim c++ ve java dilinin birleşmesinden meydana gelmiş. turbo c,borland c,MS c; bunlar da c derleyicileri. aralarında bazı fonksiyon farklılıkları oluyor. ben borland c kullandım. çok hoştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|