![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
|
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İlk Projemiz Biri Bizi Gözetliyor;
- Açık Kaynak Projemizin İsmindende anlaşıldıgı üzere Pc Mizi Gözetlemek İçin Geliştirdigimiz Bir Proje. - Bizden Habersiz Bir şey çalışıyormu Yüklüyormu Gibi bir çok soruya Yanıt verebilcek Proje.. - fileSystemWatcher Kontrolünün Temellerinde GELİŞTİRİLMİŞTİR. şuanki hali İtibariyle silinen dosyaları ismi degiştirilen dosyaları Yeni açılan dosyaları log lar. - + özellik olarak masaüstüne mp3 uzantılı dosya yaratılmasını engellettim. Program geliştirildikce özelliklerinden bahsederiz arkadaşlar ![]() Program üzerinde neler yapılabilinir? Kullanıcının engellemek istedigi uzantıların yasaklamasını saglamak. Sadece masaüstünde degil kullanıcının kendi seçtigi Bölümün loglarını alma ( c:// d:// vb) saat başı belirli bir e-posta adresine kayıtlarını göndermek. şu anlık bunları yapalım sonra geliştirmeye devam ederiz. İlk olarak bu projenin seçilme nedeni çok zevkli olması herkezin ilgi göstermesini saglamakdan dolayıdır. Zaman İçerisinde anketlerle farklı c# açık kaynak uygulamalar geliştirecegiz. Programın ekran görüntüleri için http://www.6ux.net/biribizigozetliyoracikkaynak.jpg Programın Açık kaynak kodunu İndirmek İçin http://www.6ux.net/biribizigozetliyor.rar NORMAL KULLANICILARIN PROGRAMI Görebilmeleri için Framework indirmeleri gerekmektedir. Framework ü kurdukdan sonra projemize bin e debug a en sonda alta çıkan exeyi çalıştırarak kullana bilirler. Projeyi Gelişim aşamasına soktukdan sonra exe haline getirilecektir.
|
irc gibi bir sohbet uygulaması yıllardır aldı başını gitti. Sonra msn ye ünvanını kaptırdı ... Peki Biz Kendi chat uygulamamızı açık kaynak projemize dahil etsek nasıl olur. İlk önce socket ile denemeler yapsak kendi pc mizi server olarak kullanıp 2 client ile başlayıp denemelerden sonra çoklu kullanıcıya çevirsek Türk İnterneti için iyi olmazmı ? Görüşve Önerilerinizi Bekliyorum. Biri Bizi Gözetliyor ve socketchat projeleri birlikte yürütülecektir...
|
şimdi ben tam anlayamadım siz projeyi nasıl yapıyorsunuz? bir yerde toplanarakmı?
birde şu kısmı anlamadım Alıntı:
![]()
|
Kendimiz yazıyoruz. Projeleri açık kaynak şekilde yayıp Geliştiriyoruz. En son geliştiren Kişinin Projesini yüklüyoruz. Toplama yapacagımızı sanmıyorum ama Açık kaynak c# projemize kod yardımı yapan arkadaşlarımızında projelerini yayımlayıp gelişmeye sunarız... Amaç Kolay uygulamalardan zora gitmek.
Anlamadıgınız Bölümde ise Egitimden kastım PDF HTML gibi kaynak yardımı yapılacak projede kod yazan arkadaşlarımıza. Kendimiz Egitim videoları hazırlayıp sunucaz. Çok Çok ileri Gittiginde Projeler farklı Boyutlarada gidebilir ![]() Bilgeadamlı olmanıza sevindim Boş zamanlarınızda açık kaynak c# projelerine katkıda bulunmanız bizi sevindirir.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/java-jsp-c/75033-c-acik-kaynak-proje.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| c# ak Kaynak Proje | This thread | Refback | 2008-04-05 18:48 | |
| asp.net c# ak kaynak projesi - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-02-07 22:02 | |
| c# ak Kaynak Proje - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-15 20:30 | |
| asp.net c# açık kaynak projesi | FrmXL.CoM Bilgi Paylaşım Platformunuz! | This thread | Pingback | 2008-01-06 13:19 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|