![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
.jar uzantılı dosyaları masaüstünde nasıl çalıştırabilirim. mesela bu jar uzantılı sudoku dosyasını telefona attığım nasıl çalışıyorsa masaüstünde çift tıklatarak çalıştırmak istiyorum
|
|
||||
|
ms java yukleyerek kullanabilirsiniz veya www.java.com dan yukleyebilirsin..
|
|
||||
|
Alıntı:
Bende diyorumki, bilgisayarda calismasi icin programlanmis olanlar icin java yuklemis olman yeterli, elindeki dosya PC de calistirilabilmek icin programlanmissa java yuklemis olman calistirman icin yeterli. |
|
||||
|
elimdeki dosya cep telefonu oyunu , (k750 ye attım tıkır tıkır çalışıyo) bilgisayarda açacağım zaman
Failed to load Man-Class manifest arttribe from c:\documents and settings\...\M-SuDoKu.jar şeklinde hata veriyor sanırım cep tel. oyunları sadece cep telefonları için programlanmış ve sadece cep telefonlarında çalışıyor //çalıştırabilsem iyi olacaktı |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
yardımların için teşekküerler Loi.
ceviz.net te mutlu sona ulaştım sonunda belki başka bi arkadaşın işine yarar bkz.
|
java dosyalarını masaüstü çalıştırmak için java decopledor programında önce java kodlarını derlemen gerek sonra www.java.com adresinden java programını indirin...verdiğim program da java kodlarını exe. dosyasına cevirin exe.4 olarak çıkacaktır çevrilen dosya sonra çift tıklama ile masaüstünde java kodları çalışacaktır...kodları derlerken kodları karıştırmamaya dikkat edin ....class. dosyaları eksikse o zamanda javada sorun olur yaptığınız proje çalışmaz...iyi çalışmalar. ''Web Master''
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|