![]() |
|
||||
|
project menüsünden options a gir.
Packages tab'ında en altta "Build with runtime packages" işaretli ise kaldır. bu sayede rtl ve bpl dosyaları da exe'nin içine gömülecektir. exe biraz şişecek ama diğer dosyaları da dağıtsan aynı boyuta gelir... |
|
|||
|
http://www.ucretsizyazilim.com/detai...ail%20G%F6nder buyrun beyler
buradan indirin. |
|
||||
|
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
ben yapmadım
genede sağol |
|
||||
|
bu programlar toplu mail programlarımı? hanı 15 mılyom mail satıyorum dıyen spamcıların kullandıkları mı?
|
valla hangi programdan bahsettiğinizi bilmiyorum ama
benim spam mail programı yazmam için baya çalışmam lazım 2 saate 6000 maili biraz zor atar. col Sender dan bahsediyorsanız onu bilmiyorum ben sadece webposta ile uğraşmadan siteleri verdiğiniz insanların basit bir şekilde mail gönderebilmeleri için tasarladım. sonuçta veri tabanı access ve smtp protokolü ile mail gönderiyor. Belki her mail gönderirken smtp bağlantısı yapmadan gönderse o kadar yollar ama spam mail atmasınlar diye her mail için smtp kontrolü yapıyor yani 20 30 mailde belki sorun olmaz ama 100 mail için bi yarım saatten fazla beklemek gerekir. |
|
|||
|
ne olursa olsun spama karşıyım. lütfen spamla ilgili ne program paylaşın nede bununla ilgili bilgi verin!. bu cool senderi moderatör arkadaşlar mesajlardan silerlerse sevinirim ayrıca. sıkıldım spamlardan ve çevreye verdiği zararlardan
| Stil | |
|
|