![]() |
|
|||||||
| Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
iki tablo arası bağlantı -grid'deki sonucun toplam'ını alma Bugün 19:38
inter123 1-accesde otosayı olarak counter fieldi var fatura ve fatisl adında 2 tablo oluşturup satırları fatisl'de ,fatura ise diğer bilgileri fat toplam vs. tutacak. auto sayıyıda faturaya verdirip busayıyı fatisl'de ki her satıra yazdırmak istiyorum -?yeni fatura girişinde fatisl 'ye faturanın aldığı auto sayıyı nasıl verdirebilirim. ekleye her tıkladığımda fatura formundaki db grid 'de eski kayıtlar geliyor. grid boş gelsin ve yeni fatura girişi yapmak istiyorum. naslı yaparım? 2-SUM(ADET*BFIYAT)-(SUM(ADET*BFIYAT) /100)*SUM(IND) AS TOPLAMTUTAR -? griden alacağım bilgilerle sorgu sonucunu debedit1 veya edit'te görünmesi için bu sorguyu nereye yazacam , sorgunun sadece ilgili fatura için çalışması için nasıl yazacam ve delphinin anlayabilmesi için başına sonuna hangi kodları yazacam delphide yeni olduğum için açıklayıcı yada örnek yazabilirseniz memnun olurum. Yardımlarınızı bekliyorum delphi konusunda çok iyi değilim. 3-farura sonucunda oluşan TOPLAMTUTAR'ı FATURA.TUR=ALIS ise CARISL.ALACAK ALANINA / FATURA.TUR=SATIS CARISL.BORC ALANINA nasıl yazdırım. çok uzun bir soru oldu ama yardımlarınızı bekliyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|