![]() |
|
|||
|
Herkese kolay gelsin bana acil yardım lazım yoksa sıyırıcam...
terminal-sunucu programlarım var bunlar birbirleriyle canavar gibi haberleşiyor ama araya 2.terminal girince server'a bağlanamıyor.Bağlantı rededildi hatası veriyor.Acaba server'a terminal sayısı kadar winsock mu yerleştirmem gerekiyor ki çok saçma olur herhalde.Bana bu konuda acil birşeyler yazarsanız sevinirim.Buarada winsock ile sadece lan damı haberleşebiliyorum yani internet üzerinde bağlanmak mümkün değil mi?Mümkünse nasıl? Başarılar... |
|
|||
|
tabiki internet üzrerindende haberleşebiliniyor. Bu arada istediğin program örneğini bana mail atarak istersen gönderebilirim. Kolay gelsin.
xmysia@hotmail.com |
|
|||
|
tabiki bunu yapabilirsin bu aslinda zephyrin daha önce sordugu olayla ayni iki bilgisayar arasinda dosya transferi yapabiliyosan haberlesmesinide saglamissin demektir bunun icin ben sende git ve www.planet-source-code.com da file transfer diye arat istemedigin kadar bulacaksin takildigin bir yer olursa buraya yazarsin tekrar kolay gele...
|
|
|||
|
evet onun gibi birsey yapman lazim
![]() nasilmi olcak 2 socket eklicen biri local biri remote olcak local socket listen olcak atiyorum localport=8888 localporta user baglandiginda yeni bir socket acicak tabi bu olay collection degisken tanimlamasi ile olcak. user WinSck(x) bilgiyi local socekete gonderdiginde local socket remote socketten userin gondermek istedigi sockete gonderecek bu sekilde bir conferance program hazirlamis olursun olcay basit look = http://www.planet-source-code scan = irc client - irc server (Arkadasimin verdigi adreste cok guzel ornekler var) kolay gelsin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|