![]() |
|
|||||||
| Java - JSP - C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba, programlama mezunu olmama rağmen programlama üzerine fazla bir bilgi birikimine sahip değilim ve bir program yazmak zorundayım. Benim sorunum yazacağım bu programın değişik windows işletim sistemlerinde kullanılacak olması. Bu programın hepsini desteklemesi ve abuk subuk hatalar çıkarmaması için hangi dili kullanmamı tavsiye edersiniz. veya bu konuyla ilgili bildiğiniz bir döküman varsa web adresini iletebilir misiniz.. saygılar
|
|
|||
|
Tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışan bir program yazmak istiyorsan sana tavsiyem Javadır.Lakin C++ ile alt düzeyde sağlam program yazabilirsin.kaynak olarak internetten daha iyi bir kaynak yok derim
|
|
|||
|
Ciddiyetle araştırılması gereken bir konu.. Windows 3.1 uyumluluğu gözetilmiyorsa bence temel ilke, Windows'un imkanlarını kullanmamak olmalıdır. Örneğin ODBC ve ADO sürücüleri Windows ile birlikte dağıtılıyor.
|
|
||||
|
acelen varsa ve bişey bilmiyosan vb, acelen var ama biraz bişeyler biliyosan delphi, acelen yok vaktin çok ve öğrenmeye açıksan c#
|
Win32'de Delphi kullanmanızı öneririm...
Gnu veya BSD'de KyliX kullanmanızı öneririm.. Ancak, raporlama işlemlerinde (Delphi ve KyliX için) QuickReport biraz zordur... Raportlama işlemleri için A39 kullanmanızı öneririm ... (A39 = Com+) Kolay Gelsin... İyi Günler... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|