![]() |
|
|||||||
| Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar
mesela program açılınca kendisi timer yardımıyla örneyin saniyedebir "a" ya basıcak ama şöyle deyil: ... timer ... text1.text = text1.text & "a" gibi deyil şu timerle yapılan olayı kullanarak yapmaya çalıştım beceremdim : ) Alıntı:
![]() bi nevi ekran klavyesi yani, örneyin arkada NotDefteri açıksa "A" ya basıldığında a yazcak yada bi timer yardımıyla saniyede bir klavyeden "A" ya basılcak ( basılmış gibi olcak : P ) teşekkürler
|
herkez webmaster mi
programcı yokmu ^^
|
Var Var Olmazmı
![]() Ne Yapcağını Anlamadım.Trojan Mantığı Olan Bişi Anladım. Biraz Daha Açıklayıcı Olurmussun?
|
trojanla bi alaksı yok : )
klavyeden girilen bi tuş değerinin neyi olduğunu bulmasını istemiyorum. şöyle örneğin arkada Not Defteri açık programı açtığımda, arkada açık olan not defterine misal "A" girmeye başlıycak yada örneğin bi sayı "1". bikaç yöntemle bunu yaptım ama klavyeden basılıyormuş gibi algılamıyor göndermesini istediğim her değeri gönderebiliyorum [enter] olsun [a] [b] [c] olsun hepsini gönderebiliyorum ama bunları arkada çalışan programın tamamen klavyeden geliyormuş gibi algılamasını istiyorum
|
Alıntı:
Programlamayı 1 Sene Önce Bıraktım Paslanmışım Baya ![]()
|
winapi deki keybd_event function'ını çalıştırarak bu olayı gerçekleştirebilirsin.
bu fonksiyon, sanki tuşa basılmış gibi çalışır. ben mouse hareketlerini simule eden bi program yazmıştım, onda mouse_event kullandım. keybd_event(65,0,0,0) yazarsan çalışır sanıyorum... edit: kodu şimdi denedim, gayet güzel çalışıyo. başka bi programa tuş göndereceksen, ilk önce o programın penceresini aktif hale getirmen lazım. Konu nedium tarafından (2007-01-23 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme... |
|
||||
|
calistirt osk.exe yi olsun bitsin
![]()
|
C ile bir örnek uygulama yaptım burada mantığı kavrayabilir sin.
http://www.phpogreniyorum.info/c/fop...ose-kullanimi/ bu direk belirtilen kaynaga yaziyor daha sonra okuyor. sen bu degerleri pointerde tutup her tusa basildiginda basilan satiri anında okutup yansıtacaksın. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|