![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaslar bir müşterimiz Online okey ve santranc isteginde bulundu bana yardımcı olabilirmisiniz diye bizde sizden teklif almak istiyoruz. bir okey ve santranc oyunu nekadar bi ucrete yazılır tekliflerinizi buraya yazarsanız seviniriz.
Not: bu istek musterimiz adınadır hic bi sekilde kar amaclı degildir.. tesekkurler.. |
|
||||
|
Yeni kodlanan Java Okey scripti var. Mynet tarzı oda ve masa mantığıyla çalışıyor. Script bitmiş sadece lisans serverini kurmadılar. İlgilenirsen mail adresini at kodu yazan arkadaşa iletiyim aranızda iletişime geçersiniz.
Not: Fiyat konusunu hiç bilmiyorum ama 2000 dolardan aşağıya vereceğini sanmıyorum.
|
yok yaw ne 40bin$ ı müşterisi sanırım 500 ytl lik bişi arıyo
![]()
"Bana hangi yoldan gitmem gerektiğini söyler misin?" dedi Alice. "Bu neyi istediğine ve neye ulaşmaya çalıştığına bağlı" dedi Kedi, "Şey... Bilmem ki.. "dedi Alice ve bunun üzerine Kedi: "Öyleyse hangi yoldan gittiğin farketmez." |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|