![]() |
|
|||||||
| Java - JSP - C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
dbgrid nesnemde float tipinde bir sütunum var. db grid deatil tablunun içeriğini görüntülemekte ve float tipindeki sütunumun alt toplamını hesaplamak istiyorum. bu işlemi SQL ile yaptım fakat query nesnesinin updatecashe özelliğini true yapınca çalışmıyor. alttoplam hesaplamak için sunacağınız öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|||
|
Ostom kardeşim,
KEMİK DANSİOMETRE konusu hakkında herhangi bir bilgim yok. Eğer ne olduğu konusunda bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. Mail ile bildirirseniz daha hızlı bir yanıt iletebilirim. Foruma herzaman bakma fırsatı bulamayabiliyorum... |
|
|||
|
ben alttoplamı
var x,:integer; y:double; begin for x:= 1 to table1.recourtcount do begin y:=table1toplamtutarı.ascurrency + (y); table1.next; end; table1.append; table1.toplamtutarı.ascurrency:=(y); table1.post; end; end; benzer kodla çözmeye çalışıyorum. |
|
|||
|
Bu kodları bir procedure veya function içerisinde toplayarak sorununuzu çözebilirsiniz..
Daha sonra ise Dbgrid'den kayıt geçişlerinde sql line'i like ile güncelleyerek istediğiniz function'u bir editbox'da veya label'da toplayabilirsiniz... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|