Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > İnternet Programlama ve Kodlama > Java JSP C#

Java JSP C# Java JSP C++ C# Delphi C Visual Basic

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-03, 18:19
tolgahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/1
tolgahat is on a distinguished road
Standart Paketleme,

Merhaba,

Kısaca özetlemek gerekirse sorunum şu:

Günde birçok windows kuruyorum. İsteğiö şudur. Norton, Office, Nero vs. gibi 10 a yakın programı tek bir paket programda kurmak istiyorum. Tabi bunların regedit kayıtlarını da programa yaptırmam gerekiyor. Mesela norton un regedite ne yazdını hangi klasore hangi dosyayı kopyaladıgını nasıl ogrenirim.

Sorunumu anlamısınızdır sanırım.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-03, 19:01
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
iTrader: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

Alıntı:
tolgahat´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,

Kısaca özetlemek gerekirse sorunum şu:

Günde birçok windows kuruyorum. İsteğiö şudur. Norton, Office, Nero vs. gibi 10 a yakın programı tek bir paket programda kurmak istiyorum. Tabi bunların regedit kayıtlarını da programa yaptırmam gerekiyor. Mesela norton un regedite ne yazdını hangi klasore hangi dosyayı kopyaladıgını nasıl ogrenirim.

Sorunumu anlamısınızdır sanırım.
Boyle bir islem varmi bilmiyorum, ama benim calistigim yerde windows adminler, standart konfigurasyonlu bir yukleme yapip onun GHOST imageini aliyorlar. Norton ghost ile alinan kopyayi sonra kuracaklari her makinaya kopyaliyorlar. Sanirim burda onemli olan makinalarin ayni tip olmasi, device driverlarin uyabilmesi icin.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-04, 13:45
zokkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %0/-1
zokkie is on a distinguished road

acronis true image server diye bir program var , istediğin şeyi bende ghost mantığında bu programla yapıyorum tüm sistem geri yüklemesi 7 dk alıyor.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-04-04, 17:28
tolgahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

iTrader: %100/1
tolgahat is on a distinguished road

packerdbell'in kurulum cd'sini gordunuzmu bilemiyorun. Benim yapmak istedigim olaya cok benzıyor. CD'yi takıyorsun ve windowsXP'yi sana tek soru sormadan kuruyor, norton internet security'yi kuruyor driverleri tanıtıyor ve al kullan dıyor.

Sorunumu kısaca ozetleyeyım belkı degisik alternatif önerileri cıkabılır.
Teknik servisim. gunde bırcok xp kuruyorum. hadi xp kurmasını gectım patch'li cd var elimde ama geri kalan programları kurması artık baygınlık getırdı.

ghost olayı benım ısıme yaramaz cunku farklı donanımlara sahip makınaları kuruyoum. Bu olayı yapan bırseyler oldugunu duydum. ama bulamadım.

Tsk.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:58 .