![]() |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar.
Visual Basic'te bir program yaptım. Ama başka makinada çalıştırırken dll ve ocx hataları veriyor. Setup hazırladığım halde yine şu eksik.. bu eksik diyor. .. Hangi programı kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim ? Yardım eder misiniz lütfen ops:
|
|
|||
|
merhabalar.
ben inno 'yu tavsiye ederim. download.com'dan inno siye ararsan bulursun. programın için gerekli tüm dosyaları programın exe dosyasıyla aynı dizine kendin koyabilirsin veya bu işi inno'ya yaptırabilirsin. hangi dosyaların gerekli olduğunu da şu şekilde bulabilirsin : başlat'da vb grubunun içinde package & deployment wizard var. onu çalıştır. ilk başta senden vbp dosyasını isticek. göster. sonra soldaki üç tuştan üsttekine tıkla. (package sanırım). bişiler yapçak sonra sana exe dosyasını yenilemek ister misin diye ne soracak. next next de iki seçenekli bişi gelcek standart setup bi de dependency. dependency'i seç, devam et yer falan sorcak. en son oluşturduğu dosyayı notepad'de aç, bütün dosyaları görürsün lazım olan. sevgiler.. Görkem Paçacı gorkempacaci@msn.com olumlu@olumlu.com Http://www.olumlu.com |
|
|||
|
isteyenler için service pack5 'in adresi
bunu kurunca visual basic'in setup programı hiç hata vermiyor http://download.microsoft.com/downlo...S/vs6sp5vb.exe ama 56 mb. tüm visual studio için. sadece visual basic için olanı da varmış |
|
|||
|
Arkadaşlar sanırım başlangıç için Setup Generator Pro 3.1 Türkçe işinize fazlasıyla yarayacaktır. http://www.program.arsivi.com da var. Kullanımı çok kolay.
|
|
|||
|
merhaba arkadaşlar.
service pack 5 i indirip setup sorununa büyük oranda çözüm buldum. ama başka bir makinada bir hatayla karşılaştım.. "class tanımlı değil" diyordu.. visual ı kurunca sorunda kalktı.. setup ı hazırlarken ne yapmalıyım ki bu sorun ortadan kalksın? çook teşekkür ettim şimdiden |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|