![]() |
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
haberlerde görmeyelim sizi sonra
kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından asılan aviş görevliler tarafından indirildi yurt dışına kaçtığı sanılan site saibi haber merkezimizi araYarak benim bir ilgim yok dedi Görevliler yaptığı açıklamada sanırım afişin zincirleme kazaya neden olabileceği akıllarından geçmedi biz durumu çevre karakollara iletik çalışmalara devam ediyoruz dediler
|
Bence herkes kendi çektiği resimle katılsın, kendi yaratıcılığımızı göz zevkimizi, resim çekebilme kabiliyetimizi konusturalım? Dünyaca ünlü fotograf ceken insanlar var onların resimlerini alıp, yarışmaya katılmamız ne kadar doğru Canlar
![]() Haksız mıyım?
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar; ilk mesajımı bu konu ile paylaşayım.
aklıma karman çorman şeyler geliyor ![]() mesela uyurken çekseler beni yadan ben birini uyurken çekeyim sonra fotoşop ile bulut yapayım bulutun içinede forum.iyinet sayfasını koyim ![]() bakalım ilerleyen zamanda neler neler gelicek aklıma. Fotoğraf orijinal olmalı ve photoshop gibi bir araç ile üretilmemelidir. ( çekilen foto orjinal üzerinde fotoşop ile oynanma yani yukarıda bahsettiğim gibi bişi kural ihlali midir ? ) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|