![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
|
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam arkadaşlar...
Gerçekten hala kabus içindeyim... 55 sitelik makina iletişim bozuklugundan kaynaklanan bi sebepten komple formatlandı... Şu anda var güçleri ile verileri kurtarmaya çalışıyorlar fakat genede daha önce yaşayan var ise izledigi yolları tavsiye eder ise sevinirim... Server Linux... Centos 4 Server içerisinde sıkıştırılmış halde site yedekleri var... tar.gz şeklinde... Daha önceden ram ı düşüktü o yüzden swap 4 GB ayarlanmıştı Ram 4 oldugundan Swap ta 8 gb a yükseltildi dolayısı ile partitionlarda değişti... Bu bilgiler ışıgında tavsiye edebilceginiz birşey varmı ? Su içmek dışında çünkü onu akşamdan beri yapıyorum ![]() Ayrıca server TR de olmadıgından HDD de burada değil... Şimdiden teşekkürler... |
|
|||
|
Yedekler server in içerisinde vardı... Şu anda uzak masa üstü baglantısı saglandı ve makina üzerinde istedigim herşeyi ypabiliyorum...
harddisk Windows kurulu makinaya takıldı... Şu anda bi kaç programla taratıyorum ama daha profosyonel bilgisi olanlar var ise danısayım dedim... @wpturkiye Server içerisinde ilk mesajımda belirttigim gibi tüm yedekler vardı... Malesef artık yok... Format recovery programları ile tar.gz uzantılı dosyaları çıkartmaya çalısıyorum... Bu bilgilere dayanarak tavsiyeniz var ise sevinirim... ilginiz için teşekkürler... |
|
|||
|
Alıntı:
Windows altında onunla bende çok dosya kurtarmıstım... Ama o pek işe yarıcak gibime gelmiyor... Özel olarak linuxiçin yazılmış partition programları bilenler varsa sevinirim... Teşekkürler... |
|
|||
|
Bak forumda sana yardım olabilecek 2 kilit isim var bu konu için İyinet ve WHMDestek Hasan. En iyi onlar anlar bu işlerden. Bence onlara bir danış. Eminim seni yönlendirirler.
Konu MéDicLiFé tarafından (2008-02-21 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Aslına bakarsan hala ugrasıyorum... Bende onları beklemıyorum desem yalan olur... Su anda PC ofıs te ıdı oradan sokuldu ve DC ye goturuluyor... Kaldıgımız yerden gece sabaha kadar ordan devam etcez artık... dun geceden berı malesef su ana kadar hıc bır gelısme yok... Yardımcı olabilcekleri bir konu olur die umutla bekliyorum...
|
|
|||
|
Arkadaşlar hala uğraşmaktayım... Silinen verilenrin bulundugu sektorleri tesbit ettim... Ama o sektorler arası tarama yapıp çıkartamadım... Lütfen bildiginiz profosyonel kurtarma programları var ise tavsiyede bulununuz...
Not : Disk üzerindeki veriler swap alanı için bölümlenen yere denk gelmemiş... Yaklaşık disikin 23 GB lık sekktorunden sonraki alandalar... 23 ila 45 GB arasında... Başlangıç ve bitiş sektorleri girerek tarama yapabilcegim bi program bilen var ise ismini verirse sevinirim... Demo olarak programların bulması benim için yeterli.... Zaten bulacak programı hemen satın alacagım... Şimdiden teşekkürler.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/isletim-sistemi/84339-kabus-gibi-inanmasi-guc-ama-oldu-format-recovery-linux-programi-tavsiye.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » Kabus gibi inanmasý güç ama oldu :( Format Recovery(Linux) Programý tavsiye ? | This thread | Pingback | 2008-02-21 14:03 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|