![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Eğer laptop kullanıyorsanız ve Intel Core 2 Duo sahibiyseniz, ısınma probleminden dolayı kendini kapatıyor olabilir. Intel aşırı ısınma ile karşılaştığında yanlış bilmiyorsam böyle yapıyor.
|
Forumda dünden beri 2. yanlış anlama oldu bu.
(Dünya'yı Kurtadan Adam ile ilgili başlık)Sinirlerim yıpranmış iyice sanırsam. ![]() Sorun Vista ile ilgili değil galiba. XP'de de aynı şey oluyor. Çok fazla yüklenirseniz kasılıyor.
|
İşletim sistemi vista , Sorunda vista ile ilgiliydi. Mesela şu anda kendi sistemimi formatladım vista kurdum bu seferde kapatırken mavi ekran veriyor.
Bir diğer mevzu ise Vista işletim sistemi ile Nokia PC Suite kullanan var mı ? var ise internet erişim seçeneğini kullandımı. Buradada vista kablosuz ağ ile modem olarak tanıdığı nokia telefonun çakışmasına neden oluyor. Bunun çözümünü sağlayan var mı ? vistaya geçince böyle sorunlar çıkıyor işte |
|
||||
|
Alıntı:
Sonrasında "Oturum kapatılıyor...." yazıyor sonrasında ise "Kapatılıyor..." yazıyor. Bu ekranda 4 dk geçiriyor. Senin söylediğinde ayrı bir püf nokta onuda buldum araştıra araştıra ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|