![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhabalar
pc ye sanal işletim sistemi kurmak için virtual pc ve wmware kurdum ama ikisinide çalıştırdığımda usb ile çalışan aletleri taktığımda bu aletleri algılamıyor aygıt yöneticisi özelliklerinden baktığımda evrensel seri yol denetleyicisi namına hiç bir özellik görünmüyor bu sanal OS larda usb özelliği yokmu acaba bu programlarda sanal pc özellikekleine bakıyorum; ram hdd ethernet kartı özelliklerini görebiliyorum ama usb için herhangi bir ayar göremedim yardımlarınızı bekliyorum |
|
||||
|
virtual pc ye takılamazki zaten
![]() ben notebooka takıyorum flashdiski ve sanal pcde bu flashdiskinde okunmasını istiyorum ama ne VPC nede VMWare takılan usb cihazları anlamıyor-görmüyor yada yazıcı takıyorum VPC yada VMWare den çıktı alamıyorum çünkü usb cihazları görmüyor |
|
||||
|
vmware os ayarlarından usb denetleyici ekleyebilirsin.
resimlerde nasıl yapabileceğini gösterdim:
|
ya çok teşekkürler
iyi oldu bu şimdi deniyorum inşaAllah usb leri çalıştırır deneyip yazacağım buraya +rep excoder senin dediğinide deneyeceğim sepulchral ama diğer usb cihazlar için işe yarayacağını sanmıyorum çünkü elimde bir cihaz var ve usb ye takılınca çalışıyor PLC kartlarına veri aktarır o cihazı göreceğini sanmıyorum ama deneyeceğim Konu dombalak tarafından (2007-12-18 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|