Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > İşletim sistemi

İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-22, 09:54
deeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/4
deeper is on a distinguished road
Standart Microsoft’tan orijinal XP’ye bonus

Microsoft kısa bir zaman içerisinde otomatik güncelleme üzerinden Windows XP için WGA Notifications (Windows Genuine Advantage) programının güncellenmiş bir sürümünü yayınlayacak. Bunu bilgisayarına yükleyip Windows sürümünü başarıyla onaylatabilen kullanıcı bazı bonus teklifler alacak.

Bu kapsamda, üç orijinal şarkının hediye olarak indirilebilme fırsatıyla gelen Napster’in 14 günlük deneme sürümü de mevcut. Strato da normalde aylık 2.99 Euro tutan ücretsiz web hosting seçeneği sunuyor.

Güncellenmiş sürüm WGA Notifications 1.7, müşterilerin tavsiyeleriyle geliştirilmiş yeni işlevler ihtiva ediyor. Asistan tüm kurulum boyunca yardım ediyor ve programın çalışması ve sonuç bildirilerinin manaları gibi bilgiler de sunuluyor. Ekranda gösterilen bu özellikler kullanıcının bunları daha rahat anlamasını sağlıyor.

Microsoft, korsan kopyalara dair yeni tekniklere uyum sağlamak için WGA Notifications aracını her 90 ila 120 gün arası güncelleyecek. Böylelikle Microsoft sadece kendi “kutsal” servetini değil kullanıcıları da zararlı yazılımlardan koruyacak. Windows XP WGA Notifications 1.7 yakında 23 lisanda otomatik güncelleme üzerinden hizmete sunulacak.

Kaynak: Merlin'in Kazanı

Seçenekler
Stil