![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ben hiç birinize katılamayacağım, her kes bir birine katılıp duruyor
![]() şaka bir yana ben win98 aşığıydım. daha bir kaç önce XP ye geçtim Vistaya da sanırım 6 sene sonra geçerim. eğer kalırsa![]() |
|
||||
|
vista kullanan bır arkadaşım var daha doğrusu alırken kurulu vermışler matrıx vari bir şey olmuş pencereler gıdıyor gelıyor fılan ama düşünun kendınden kurulu bır bılgısayarda bıle her yerde hata verıyor..
|
gereksiz yere masraf...
ne farkı var xp'den iki uçan pencere iki allı güllü wallpaper. bırak uçmasın pencerem yok işlemci yetmez yok ram yetmez vs.vs.vs. gerek yok...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
vista geleceği düşünerek yaplmış bişey bence adamlar çıkardı üstünede gerekli ekler yapılacaktır eğer şimdi satılmadıysa ilerde satılır merak etmeyin
![]() |
|
|||
|
Merhaba,
Xp den Vista ya geçişler uzun süre alacaktır. nedenleri Vistanın dil destekleri tam olarak cıkmadı 3 gün önce Türkiye ye girişi yapıldıgı hakkında bilgim var ancak ingilizce olarak türkçesinin çıkması bayagı zaman alacaktır. fiyati nerede ise 2 Katı diger bir yandan artık insanlar free işletim sistemlerini kullanmayı ögrendi önümüzdeki seneler microsoft bu politaka ile iş yaparsa hiçte azımsanmıyacak müşteri kaybına ugrayacaktır. Vistada gördügüm önemli özellikler. Windows xp de olan bir çok açık örnegin internet explorer media playerde bulunan açıklar kapatılmış durumda. Görüntü detayına gelecek olursak Xp ve diger işletim sistemlerine göre kat kat aşama kaybetmişler Directx OpenGL gibi sistemlere yeterince fazla destek verilmiş bunun icerisinde Oyun , Grafik çalışmaları 3 boyutlu modelleme gibi işlerimizde %100 performans artırımı sagladıgını gördüm Ag yapısına gelince windows un senelerdir kullandıgı çalışma sisteminden çok farklı çalışıyor ara yüz aynı ancak içerik ve alt yapı hizmetlerinde farklılıklar var bir çok işletim sistemini yama yüklemeden bir çatı altında görebiliyoruz. Dosya sisteminde ufak bir örnek vermek gerekirse .bak gibi uzantıları otomatik algiliyor. Ben şu an bu kadarını gözlemleye bildim para vermeye deger ![]() |
|
|||
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|