![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
şuan kullandığın bilgisayarı düşün ve diyelim ki istanbulda oturuyosun antalyadasın şuan ama acilen kullandığın pc den birşeyler lazım oldu.
hemen uzaktan masaüstü bağlantısıyla kendi istanbuldaki bilgisayarına bağlanıyorsun ve onu kullanıyormuş gibi istediğin işlemi tıkır tıkır yapıyorsun. nasıl ![]() |
|
|||
|
vay anam vay daha neler duyacağız
süper olaymış bu peki bu modem işini anlamadım ben bende robotics wireless var mesela evde. ofistede zxyel vs..tam bilmiyorum adını..ondan var.. olurmu bu sistemle? birde 2 bilgisayarında açık olmadı lazım sanırım |
|
||||
|
aynı portları açarsan olur ve iş yeri özel bi şirket olup extra güvenlik önlemleri yoksa olur.
Bide bilgisayarım /özellikler /uzak /uzak masaüstü bağlantısı olusun gibi birşey var işaretli olacak Bide herhangibi bir klasorde özellikler hani şu gizli dosyaları göster yazan yerde basit dosya paylaşımını kullan seçeneği işaretli olacak Bide güvenlik duvarları kapalı olacak bu senın cevabım Bende cevap istiyom bu evdeki salak telekomun verdiği loobcoom modemin giriş ipini bilen var mı? |
|
||||
|
favorites : ben bu olayı anlatırken zoom adsl modemi baz alarak anlattım. modem de olacak tek özellik virtual server oluşturma özelliği olması.
yani 2 modem arasındaki farklılık hiç önemli değil. sendeki modem x karşıdaki modem y fark etmez. tabi 2 bilgisayarın açık olması gerekiyor ki bağlantı sağlansın. elektrik açılmadan adsl modem ve pc de çalışmaz dimi ![]() bu arada favorites ve gizlikral rep veren elleriniz dert görmesin ![]() Konu DeviLLe tarafından (2006-12-12 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|||
|
başka türlü olayı halletim ben www.logmein.com dan üyelik aldım programı kurdum süper bir sistem port açma yok ip değiştimi yok isteğim yerden pcme giriorum
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|