![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
mynetten alabilirsin.adın@mynet.com diye bir adres veriyor.üstelik.her ücretsiz mail alana birde 10MB'lık web alanı bedava.Ücretsiz mesajlaşma
yazılımıda var.Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü özellik.(www.mynet.com) |
|
|||
|
bi tane aldım galatasaray@mail.gr yani bus sitede çoğu alan boş 4mb kapasite www.mailpuppy.com - 10 mb e-mail alanı
|
|
|||
|
Ben iyi bir e-mail sitesi biliyorum üstelik türkçe ve türkiyede ilk ve tek wap desteği veren site. Ayrıca pop3 desteğide var. Hemde çok güvenli. Öyle güvenliki aynı alt yapıyı Nato,FBI, Toyota, Birçok ISP vb. kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır. Şimdilik /MB alan veriyor ama kestirip atmıyor
(esneklik gösterebiliyor)Nerden mi biliyorum? Biliyorum çünkü yapılmasında katkım oldu ![]() Mail sitesinin adresi: http://www.yenimail.com Saygılarımla... |
|
|||
|
İyi güzel tavsiye etmişsin ama ben bu .gr uzantılarına pek güvenmem. Neden dersen bulgarların ne yapacağı belli mi olur. Belkide siteyi çalmışlardır
)) Onlarda böyle çalma hasleti vardırda. Özellikle arabalara hastadırlar. Ben size www.yenimail.com u önereyim. Kullanmışken yerli olsun.Saygılarımla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|